Ruskeat pavut

GoGreenin kuivat ruskeat pavut sopivat loistavasti salaattiin, Chili con Carneen tai vaikkapa perinteiseen kastikkeeseen. Ruskeat pavut viljellään Öölannissa, jossa kalkkipitoinen maaperä ja leudot syksyt ovat omiaan papujen viljelyyn. Ruskeita papuja tuodaan myös Hollannista. Lajikkeiden nimet ovat Katja, Stella ja Bonita.

+ Avainreikämerkki

+ Runsaskuituinen

+ Runsaasti proteiinia

Ravintosisältö per 100 g ruskeita papuja:

Energiaa 1300 kJ/ 310 kcal
Rasvaa 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 45 g
josta sokereita 4,5 g
Ravintokuitua 16 g
Proteiinia 22 g
Suolaa 0,06 g
Rautaa 5 mg (36%*)
* % päivän saantisuosituksesta

Ainesosat:

Kuivattu ruskea papu. Alkuperämaa: Ruotsi, Hollanti.

Keitä ruskeat pavut näin:

Laske 1 dl kuivattuja papuja yhteen annokseen.

1. Huuhdo pavut.

2. Liota kylmässä vedessä noin 12 tuntia.

3. Keitä papuja raikkaassa vedessä noin 1-1,5 tunti. Lisää hyppysellinen suolaa keitinveteen.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat