Ruotsin pikkuprinssit Alexander ja Gabriel osallistuivat innolla kansallispäivän juhlintaan – videolta paljastui suloinen yksityiskohta

Ruotsin prinssi Gabrielin lempinimi paljastui videolla, jolla prinssi Carl Philipin perhe juhlisti viikonloppuna kansallispäivää.

Ruotsin kuninkaalliset viettivät viime lauantaina maansa kansallispäivää poikkeuksellisissa oloissa, kun perinteiset juhlallisuudet oli peruttu koronapandemian takia.

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia juhlivat perheineen kotioloissa, Villa Solbackenissa. Ruotsalaislehti Svensk Damtidning raportoi, että perheen aamu alkoi lipunnostolla.

Myös pikkuprinssit Alexander, 4, ja Gabriel, 2, osallistuivat tapahtumaan innokkaasti. Aktiivisemmin isäänsä auttoi ruotsalaislehden videolta julkaisemien kuvakaappausten perusteella Gabriel, joka keikkui Carl Philipin hartioilla lipunnoston yhteydessä.

Svensk Damtidningin mukaan lipunnostoon liittyvältä videolta paljastui myös suloinen yksityiskohta.

– Autammeko isää nostamaan lipun salkoon? prinsessa Sofia kysyy jälkikasvultaan.

– Vetäkää vähän kovempaa! Sinä myös Gabbis, hän kannustaa sitten ja tulee samalla paljastaneeksi prinssi Gabrielin lempinimen.

Myös neljävuotias Alexander osasi vastata, että lippu nostettiin salkoon kansallispäivän johdosta.

Prinssiparin Instagram-tilillä julkaistiin myös kuva, jossa prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia poseeraavat rodo-pensaiden edustalla kotipihallaan. 

Perheen koti sijaitsee Tukholman Djurgårdenissa. Arvostetulla alueella sijaitseva Villa Solbacken valmistui vuonna 1930. Se toimi aiemmin kuningas Kaarle Kustaan sedän prinssi Bertilin ja tämän puolison prinsessa Lilianin kotina.

Carl Philip ja Sofia muuttivat huvilaan vuonna 2017 mittavan remontin valmistuttua.

Lue myös:

    Uusimmat