Ruotsin kuninkaalliset ottivat ilon irti talvesta – prinssi Oscar, 4, suuntasi hiihtoladulle leveä virne kasvoillaan

Kruununprinsessa Victoria sai herttaisen vastaanoton Suomen-visiitillään

Ruotsin pienet kuninkaalliset Estelle ja Oscar esittelevät hiihtotaitojaan Instagramissa julkaistuissa kuvissa.

Luminen talvi on saanut ihmiset sankoin joukoin hiihtoladuille ja pulkkamäkeen Suomessa aivan eteläisimpiäkin kolkkia myöten. Näin on myös naapurimaassa Ruotsissa, missä myös Tukholman seuduilla on saatu nauttia talvisista säistä.

Myös kuninkaalliset suuntasivat hiihtoladulle kolmen sukupolven voimin. Hovi julkaisi Instagramissa kuvia, jossa sukset ovat survaisseet jalkaansa kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia sekä kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel lapsineen.

Kuvat paljastavat, että etenkin 4-vuotias prinssi Oscar vaikutti nauttivan hiihdosta. Eräässä otoksessa pieni kuninkaallinen nimittäin sivakoi menemään hyvin leveä hymy kasvoillaan. Myös 8-vuotias isosisko Estelle poseerasi kameralle hymyssä suin.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Valkoinen lumikerros peittää lähes koko Ruotsin ja maanantaina osassa maata aloitetaan hiihtoloma. Monet sukset, luistimet ja pulkat on kaivettu esiin ja nyt vietämme aikaa yhdessä raikkaassa ilmassa, kuningasperheen terveiset kuuluivat kuvien yhteydessä ja kannustavat tukholmalaisia ulkoilemaan kaupungin puistoissa.

Kuvatekstissä kerrotaan, että he pääsivät hiihtämään Drottningholmin linnanpuistossa – korona-ajan hengessä turvavälejä noudattaen.

Ruotsin kuninkaalliset tiedetään innokkaiksi hiihtäjiksi. Sekä kuningas että prinssi Carl Philip on nähty useita kertoja maan suurimman massahiihtotapahtuman Vasaloppetin starttiviivalla. Tapahtumassa on erimittaisia matkoja, ja myös prinsessa Madeleine ja prinsessa Sofia on nähty mukana sivakoimassa numerolaput rinnassaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja