Ruotsin kuningas söi itsensä hengiltä ja muut oudoimmat kuolemat

Digital-karma.org listasi kymmenen oudointa tapaa menettää henkensä.

1. Frank Hayes (1923)

Jockey-ratsastaja Frank Hayes sai sydänkohtauksen kesken kilpailun. Hayesin ratsastama hevonen, Sweet Kiss, jatkoi juoksuaan maaliin asti ja voitti kilpailun.

2. Wan Hu (1500-luvun alussa)

Kiinalainen tiedemies Wan Hu haaveili pääsevänsä ensimmäisenä avaruuteen ja päätti rakentaa oman "avaruusaluksensa". Hän rakensi istuimen, johon liitti 47 rakettia. Laukaisupäivänä 47 apulaista sytytti sytytyslangat ja juoksi suojaan. Kun raketit räjähtivät, tuoli ja Wan Hu olivat kadonneet, eikä miestä enää koskaan löydetty.

3. Dick Shawn (1987)

Koomikkona tunnettu Dick Shawn kuoli sydänkohtaukseen kesken esityksen. Poliitikkoa matkinut mies lyyhistyi lattialle eikä enää noussut.

4. Alex Mitchell (1975)

Nauruunko ei voi kuolla? Tämä 50-vuotias muurari kuoli katsottuaan brittiläistä komedia-sarjaa The Goodies. Mitchell nauroi itsensä tärviölle eikä saanut naurua loppumaan. Kahdenkymmenenviiden minuutin katkeamattoman naurun jälkeen miehen sydän petti, ja hän lyyhistyi sohvalle.

5. Aadolf Fredrik (1771)

Ruotsin kuningas Aadolf Fredrik kuoli ruoansulatusongelmista johtuvaan halvaukseen syötyään massiivisen illallisen, johon kuului muun muassa hummeria, kaviaaria, savusilakkaa, hapankaalia ja samppanjaa. Aterian kuningas päätti syömällä 14 laskiaispullaa.

6. Joseph W. Burrus (1990)

Taikuri Joseph Burrus kuoli yrittäessään yrittäessään tehdä taikatemppua, jossa hänet "haudattaisiin elävältä". Taikuri laitettiin arkkuun, laskettiin maahan ja hänen päälleen alettiin latoa märkää betonia. Jossain vaiheessa avustajat huomasivat, että märkä betoni oli murskannut arkun ja taikuri oli kuollut.

7. Ray Chapman (1920)

Baseball-pelaaja Ray Chapman kuoli saatuaan pallon päähänsä. Chapman jäi pahaksi onnekseen syötön tielle eikä ilmeisesti nähnyt tulevaa palloa. Isku oli niin kova, että miehen kallo murtui.

8. George Allen (1990)

Jalkapallovalmentaja George Allen kuoli keuhkokuumeeseen joitakin kuukausia sen jälkeen, kun hän oli voiton kunniaksi saanut jäävesisuihkun päällensä pelaajiltaan.

9. Lee Seung Seop (2005)

28-vuotias korealainen peliriippuvainen lyyhistyi tietokoneensa eteen pelattuaan Starcraft & World of Warcraftia lähes 50 tuntia putkeen. Miehen sydän petti unenpuutteen ja nestehukan takia. Noin kuusi viikkoa ennen kuolemaansa hän oli saanut potkut työpaikastaan peliriippuvuutensa takia.

10. Felix Faure (1890)

Ranskan entinen presidentti kuoli aivoverenvuotoon harrastaessaan suuseksiä työtoimistossaan.

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Lähde: digital-karma.org

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja