Ruotsin hiihtotähti joutui kiusalliseen tilanteeseen tv-lähetyksessä – poikaystävältä vaivaannuttava kysymys: "Mitä hän oikein puuhaa?"

Ruotsin hiihtotähti Ebba Andersson joutui kiusalliseen tilanteeseen Carina Bergfeldtin talk show'ssa, kun Bergfeldt esitti Anderssonille tämän poikaystävän Gustaf Berglundin laatiman kysymyksen.

Anderssonille kävi haastattelussa selväksi, että ohjelman tekijät olivat tehneet tarkkaa taustatyötä. Siihen oli muun muassa kuulunut yhteydenotto Anderssonin poikaystävään Gustaf Berglundiin, joka on myöskin hiihtäjä.

Berglund oli lähettänyt Anderssonille oman kysymyksensä, jossa hän tiedusteli, että kuinka monta kertaa Andersson on maksanut autovakutuuksen omavastuun.

– Haluaako hän saada minut huonolle tuulelle? Mitä hän oikein puuhaa? Aivan liian monta kertaa. Eikö teidän ole tarvinnut tehdä niin? Andersson totesi.

25-vuotias Andersson ei usko, että hän olisi huono kuljettaja. Hän kuitenkin tunnustaa, että voi joskus olla hiukan huolimaton. 

– Joskus on ollut jokin tolppa ja jokin parveke, johon olen pakittanut, Andersson kertoi tv-yleisön riemuksi.

Andersson hauskuutti yleisöä entisestään ja sai myös toisen vieraan Micael Bindefeldin repeämään nauruun, kun hän kertoi joutuneensa käymään useamman kerran jännityspissalla ennen haastattelua.

– Te siis nauratte, tässä on kyse vakavista asioista! Andersson huudahti.

Haastatteluun mahtui myös hiukan erikoisempi paljastus viime vuoden Pekingin talviolympialaisista, jossa Andersson oli Emma Ribomin huonetoverina. Kaksikolla oli yhteinen rutiini kisojen jokaisena päivänä.

– Meillä oli huoneessamme lista, johon laitettiin ylös kuinka monta kertaa meidän tarvitsi käydä vessassa ennen kisastarttia. Enkä puhu nyt pissatauoista vaan raskaasta tykistöstä. Olin tässä listassa ykkönen jo ensimmäisenä päivänä. Aamuherätyksen ja kisastartin välinen lukema oli kahdeksan käyntiä, Andersson kertoi.

Talkshow-juontaja Bergfeldtiä kiinnosti tietää, kuinka vessa voi nyt. 

– Se on ihme, että se on pystyssä. Jos se siis edes on pystyssä! Andersson totesi.

Andersson oli loisteliaassa iskussa Planican MM-hiihdoissa. Ruotsalainen hiihti yhdistelmäkisassa ja 30 kilometrin yhteislähdössä kultamitalit ja 10 kilometrin kisassa ja viestissa saldona oli pronssiset mitalit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja