Charlotte Kallalta kivulias paljastus – tämä draama ei välittynyt tv-kuviin: "Tulin niin vihaiseksi"

Maastohiihtolegenda Charlotte Kalla avautui ruotsalaislehti Expressenin haastattelussa kivuliaasta kokemuksestaan, joka vei häneltä paikan Mestarien mestari -ohjelmasta.

Kalla lopetti maastohiihtouransa reilu vuosi sitten ja haaveena oli osallistua Mestarien mestari -ohjelmaan, jossa eri urheilulajien ruotsalaistähdet ottavat mittaa toisistaan. Osallistuminen jäi ainakin toistaiseksi silkaksi haaveeksi, sillä hän joutui ilmoittamaan vain muutamia päiviä ennen ohjelman alkua, ettei voi osallistua.

Taustalla oli loukkaantuminen TV4-kanavan Renees brygga -ohjelmassa. Itse tapaturmaa ei näytetty tv-kuvissa, mutta nyt Kalla kertoi, mitä oikein tapahtui.¨

– Istahdin banaaniveneeseen. En tiennyt, että minun pitäisi tehdä mitään sellaista, ennen kuin tulin nauhoituksiin. Ajattelin vain, että kuinkahan vaarallista se muka voisi olla. Meri on kuitenkin kova, kun putoaa korkeissa nopeuksissa. Tulin niin vihaiseksi, kun putosin. Huomasin heti, että tämä ei ollut hyvä juttu, Kalla kertoi.

Kalla sai putoamisestaan vamman kylkiluuhun.

– Sitä ei voi vain taikoa kuntoon. Luut eivät parane niin nopeasti. Se vaatii aikansa. Se sattui. Hengittäminen oli kauheaa, Kalla totesi.

Ruotsalainen yritti sinnitellä loppuun asti ja löytää keinot osallistua Mestarien mestariin, mutta hän ymmärsi, että ei tehdä sitä keskusteltuaan entisten valmentajien ja lääkärin kanssa. 

– Se oli niin tarpeetonta! Eniten minua ärsytti, että en kuunnellut omia tuntemuksiani ja jättänyt veneajoa väliin. Minun ei oikeasti tarvitse suostua kaikkeen. Minun ei aina tarvitse olla mukautuva. Voin joskus olla tylsä ja sanoa ei, Kalla sanoi.

Mestarien mestari jää myös tänä vuonna Kallalta väliin, sillä hän odottaa ensimmäistä lastaan kumppaninsa Fredrik Karströmin kanssa.

– Ei, mitään ei ole luvassa. Kunnioitan sitä, että ei tiedä, kuinka keho toimii tai millainen lapsi syntyy. Mielestäni on viisasta, että ei ole sen jälkeen liian innokas harjoittelun ja vastaavan suhteen, Kalla päätti.

Lue myös:

    Uusimmat