Ruotsin hiihtotähdeltä suorat sanat Therese Johaug -keskusteluun: "Raivostun, jos joku sanoo niin"

Ruotsalaistähti Frida Karlsson maansa myyneenä Rukan maalialueella – ei vastannut kysymykseen Therese Johaugista 1:43
Kysymys Therese Johaugista oli liikaa Frida Karlssonille tämän petyttyä Rukan maailmancupissa marraskuun lopussa.

Ruotsin Frida Karlsson on yksi suurimmista suosikeista voittamaan maastohiihdon maailmancupin naisten Tour de Skin kokonaiskisan. Hän ei halua kuulla mainintoja Therese Johaugista vuoden 2021 alkupäivinä. 

Norjan poisjäänti Tour de Skiltä avaa lisää menestysmahdollisuuksia muiden maiden hiihtäjille. Karlssonin lisäksi suurimpia voittajasuosikkeja on hänen maannaisensa Ebba Andersson, mutta kovia haastajia tulee myös Venäjältä, Sveitsistä, Yhdysvalloista – ja onhan listalle lisättävä myös Kerttu Niskanen ja huippukuntoaan etsinyt Krista Pärmäkoski

Therese Johaug on hallinnut naisten hiihtoa viime vuodet. Tour de Skillä kuullaankin varmasti arvioita, joiden mukaan puolustava mestari Johaug olisi taas ykkönen, jos norjalainen olisi mukana.  

– Raivostun, jos joku sanoo niin, Karlsson toteaa Expressenille

– Kilpailussa ovat mukana ne, joilla on numerolappu rinnassa, ja vain sillä on merkitystä. 

21-vuotias Karlsson ei ole aiemmin osallistunut Tour de Skille. Hän ei pelkää kiertueen päättävää Alpe Cermisin hirmunousua.  

– Olen odottanut tätä aina juniorikilpailuista saakka. 

– Olen tehnyt intervalliharjoituksia Alpe Cermisin nousussa tänä kesänä. Ja ne tuntuivat hyvältä. Pystyn siihen nousuun, Karlsson summaa. 

Tour de Ski starttaa Sveitsin Val Müstairissa uudenvuodenpäivänä. Kiertue käsittää kaikkiaan kahdeksan osakilpailua ja se päättyy 10. tammikuuta. 

Frida Karlssonilta on nähty aiemminkin voimakkaita reaktioita Therese Johaugiin liittyen. Näin kävi myös Rukalla marraskuussa – tästä lisää pääkuvan videolla!

Lue myös:

    Uusimmat