Ruotsilla hurjat juhlat MM-kisojen jälkeen – Frida Karlssonilta suora paljastus: "Siinä oli jotain erikoista"

MTV:n MM-kisatiimi paketoi: Viestijoukkue ja Anttola helminä, Iivo Niskaselle pettymys –  "Viimeiset pari kilometriä oli selvää" 3:32
Katso videolta: MTV:n kisatiimi niputtaa yhteen Planican MM-hiihdot.

Ruotsin maastohiihtojoukkue juhli railakkaasti sunnuntaina päättyneitä MM-hiihtoja. Neljä mitalia saavuttanut Frida Karlsson kertoi Expressenille, kenellä oli eniten vauhti päällä karkeloissa.

Ruotsi teki uuden mitaliennätyksensä, kun se saavutti peräti 12 mitalia. Naiset voittivat 11 mitalia ja päätöspäivänä William Poromaa toi 50 kilometrin perinteisen kisasta pronssia. Ruotsin joukkue otti ilon irti sunnuntain kilpailun jälkeen.

– Se oli todella hauskaa. Meillä oli niin paljon juhlittavaa, mitaleita, suorituksia ja kaiken takana olevaa huipputiimiä. Minun pitää nipistää itseäni, etten sano mitään Jens Burmanista. Siinä oli jotain erikoista, Karlsson paljasti juhlinnoista.

Burman otti Karlssonin tapaan salailevan linjan.

– Meillä oli hiukan juhlintaa siinä. Tapahtunut pysyköön salaisuutena. Meillä oli silti hauska ilta, Burman totesi virnistellen.

Myös ikävään pettymykseen 50 kilometrin kisassa päätynyt Calle Halfvarsson nautti juhlatunnelmasta. Halfvarsson jäi niukasti neljänneksi MM-kisojen päätösmatkalla.

– Olen aika reipas, kun olen mukana, vaikka olen pettynyt, katkera ja väsynyt. Minulla oli paljon ajatuksia, mutta on oikein jättää se sivummalle. Sitä voi iloita muiden puolesta. Olemme kuitenkin joukkue, Halfvarsson sanoi.

Maastohiihtokausi jatkuu Norjan Holmenkollenilla, jossa miehillä ja naisilla on luvassa 50 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailu.


Lue myös:

    Uusimmat