Ruotsalaispelaaja voitti KHL:n mestaruuden – siskon hyinen tviitti nostatti raivon: "Ei ole paskaakaan väliä"

Ruotsalaispelaaja Adam Reideborn voitti KHL:n mestaruuden. Hänen siskonsa nostatti kunnon raivon sosiaalisessa mediassa laukomalla mielipiteensä veljensä pelaamisesta Venäjällä.

Jääkiekkoilija Adam Reidebornin sisko Sofia julisti Twitterissä suureen ääneen hänen veljensä voittaneen KHL:n mestaruuden Venäjällä. Itsekin jääkiekkoileva Sofia Reideborn osoitti tukensa veljensä parjatulle valinnalle jäädä pelaamaan Venäjälle Ukrainan sodasta huolimatta.

– Ei ole paskaakaan väliä, mitä muut ajattelevat ja mitä mielipiteitä heillä on. Sinä olet meidän mestarimme, Reideborn kirjoittaa veljestään.

– Koko perhe on uskomattoman ylpeä täällä kotona. Kohta olet kotona kultamitalin kanssa, ja sanokaa mitä haluatte, aiomme juhlia mestaria.

Tviitti on nostattanut suuren kommenttimyrskyn, jossa Sofia Reideborn saa kuulla kunniansa. Ihmiset muistuttavat, että Venäjä jatkaa edelleen sotaa Ukrainassa, ja pelaamalla siellä urheilija osoittaa vähät välittävänsä sodasta.

Monet ovat nostaneet esiin, että useat eurooppalaispelaajat lähtivät Venäjältä, vaikka heiltä jäikin sinne  miljoonia euroja saatavia. Sen sijaan pelaajat, jotka edelleen urheilevat itänaapurissa, tienaavat hulppeita summia.

Adam Reideborn aikoo ehkä myös jatkaa pelaamista Venäjän tuoreessa mestarijoukkueessa CSKA Moskovassa.

– En tiedä vielä jatkanko joukkueessa. Emme ole neuvotelleet pudotuspelien aikana. Olen vapaa agentti ja kohta nähdään, mitä taphtuu. Jos CSKA haluaa, että pysyn täällä, olen valmis neuvottelemaan, Reideborn sanoo Championatin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat