Mainos

Ruotsalaismies keksi itselleen ennätyksellisen pitkän nimen

Ruotsalaismies on vaihtanut itselleen uuden nimen, joka saattaa olla maailman pisin. 

Miehen alkuperäinen nimi on Alexander Ek, mutta uudessa virallisessa nimessä on peräti 64 sanaa. Mukana ovat muun muassa suomenkieliset Jorma, Jukka ja Pekka.

Mies käyttää nimeä Papa Long Nameh, mutta koko nimi on Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick Father Lovely Iron Man Even Unique Poh Un Winn Charlie Ghora Khaos Mehan Hansa Kimmy Humbero Uno Master Over Dance Shake Bouti Bepop Rocksteady Shredder Kung Ulf Road House Gilgamesh Flap Guy Theo Arse Hole Im Yoda Funky Boy Slam Duck Chuck Jorma Jukka Pekka Ryan Super Air Ooy Rusell Salvador Alfons Molgan Akta Papa Long Nameh Ek.   

Tukholman läheltä Haningesta kotoisin oleva 25-vuotias mies on vaihtanut nimeään peräti kuudesti kuluneen seitsemän vuoden aikana. 

– Elämäntapani on vaihtaa nimeä. Se on hauskaa. Nimien miettiminen vaatii huolellista valintaa. Mikään ei vedä vertoja nykyiselle kauniille nimelleni, hän sanoi uutistoimisto TT:lle. 

Mies myöntää, että nimen vaihto voi olla joskus vaikeaa. Tällä hetkellä hänellä ei ole esimerkiksi ajokorttia. 

– He luulivat, että olin kirjoittanut nimeni väärin. 

Postinkantajillakaan ei ole aina helppoa, kun he eivät tiedä, kenelle postia pitäisi toimittaa. 

– En edes tiedä, kuinka monta kertaa olen joutunut maksamaan myöhästymismaksuja kirjeistä, jotka eivät ole saapuneet (ajoissa). 

Juristi Marie-Louise Orre Ruotsin Patentetti- ja rekisterikeskuksesta sanoo, että laki ei rajoita etunimien vaihtamista. 

– Sukunimien vaihtamiseen ovat toisenlaiset lait, hän huomauttaa.   

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.