"Rakas pikku Seksihedelmä!" Tällaisia nimiä vanhemmat todella yrittävät antaa lapsilleen

Tässä nimiä, joita innokkaat vanhemmat ovat yrittäneet antaa lapselleen.

Elämme maailmassa, jossa on vielä toivoa: lapselleen ei saa antaa mitä tahansa nimeä.

Se ei tarkoita, että ihmiset lakkaisivat yrittämästä. Independent-lehti listasi nimiä, jotka innokkaat vanhemmat ovat yrittäneet antaa lapselleen.

Omituisia nimiyritelmiä ympäri maailman

Talula Does The Hula From Hawaii. Ei, tämä ei ole satunnainen lauseenpätkä. Uusiseelantilaiset vanhemmat todella halusivat nimetä lapsensa lauseella, joka vapaasti suomennettuna merkitsee Talula hulaa Havaijilta. Vanhemmat menettivät myöhemmin lapsen huoltajuuden, ja nimi pantiin vaihtoon.

Sex Fruit. Uusiseelantilainen tuomioistuin kieltäytyi seksihedelmää merkitsevästä nimestä. Kenties tarkoitus oli kertoa lapselle jo nimen kautta, miten jälkeläisiä syntyy... Uudessa-Seelannissa lasta ei oikeuden mukaan myöskään saa nimetä Mafia No Feariksi (suom. Mafia, ei pelkoa) tai Luciferiksi, paholaisen mukaan.

Ikea. Brittinainen antoi vauvalleen huonekalujätin nimen vuonna 2006. Toivottavasti se "oikea" Ikea edes muisti lasta lahjuksilla. 

Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116. Ruotsalaisten keksintöä tämäkin. Nimi ei mennyt läpi, vaikka se lausutaan "Albin" (ilmiselvää, eikö?) Ruotsalaispari, joka halusi nimetä lapsensa Metallicaksi kuuluisan bändin mukaan, kohtasi myös ongelmia nimeämisprosessin aikana.

Nutella. Ranskalaistuomioistuin ei antanut lupaa suklaapähkinälevitenimelle.

Facebook. Meksikossa tämä nimi on kielletty.

Anus. Tanska on lisännyt takapuoliaiheisen nimen kiellettyjen listalle.

Lue myös:

    Uusimmat