Ruotsalaislehti: Prinsessa Victorian ja prinssi Danielin avioliitto kriisissä?

Ruotsalaislehti Stoppa Pressarna kertoo prinsessa Victorian olevan järkyttynyt prinssi Danielin viimeaikaisesta käyttäytymisestä.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria on Stoppa Pressarna -ruotsalaislehden mukaan järkyttynyt aviomiehensä prinssi Danielin viimeaikaisesta käyttäytymisestä. 

Sisäpiirin lähde kertoi lehdelle Danielin olleen ulkona kavereidensa kanssa. Alun perin illanvieton piti sujua grillailun merkeissä, mutta lähteen mukaan porukka päätyi yökerhoon. Danielin mukana juhlimassa kerrotaan olleen muun muassa yökerhopromoottori Kristoffer Ahlbom. Victorialle mies on punainen vaate, koska tämä on vitsaillut kokaiininkäytöstä Instagram-tilillään. Victoria on kieltänyt Danielia viettämästä aikaa Ahlbomin kanssa. 

Eläkkeellä olevan oikeustoimittajan mukaan, jos nämä tiedot pitävät paikkansa, niin Victorian ja Danielin avioliitto voi hajota. 

Lehden mukaan pariskunta työskentelee yhä vähemmän yhdessä. Äskettäin Victoria oli edustusmatkalla Huippuvuorilla ilman miestään. 

Lehden mukaan parin avioliitto oli kriisissä jo viime vuonna ja Victoria uhkaili Danielia avioerolla. Victorian kerrottiin viime vuoden alussa kertoneen ystävilleen harkitsevansa avioeroa ja olleensa mieheensä syvästi pettynyt. Julkisuuteen levisi tuolloin huhuja, että Daniel olisi pettänyt Victoriaa

Hovi julkaisi tuolloin Instagramissa tiedotteen, jonka mukaan huhut olivat täysin perusteettomia. 

Victorialla ja Danielilla on kaksi lasta: prinsessa Estelle, 11, ja prinssi Oscar, 6.

Lue myös:

    Uusimmat