Ruotsalaiset yrittävät mullistaa tavan, jolla ostamme autoja – ensimmäinen Polestar Space avautuu Osloon

Tällainen on Polestarin supermoderni autotehdas 3:28
Tältä näyttää Polestarin supermodernissa autotehtaassa.

Ruotsalainen sähköautobrändi Polestar avaa ensimmäisen myymälänsä Osloon.

Volvon ja sen emoyhtiö Geelyn yhdessä omistama sähköautobrändi Polestar avaa ensimmäisen myymälänsä perjantaina 25. lokakuuta.

Norjan pääkaupunkiin Osloon avautuva Polestar Space mullistaa yhtiön mukaan tavan, jolla ihmiset hankkivat uusia autoja.

Polestar kertoo, että kaiken keskiössä on mahdollisimman sujuva asiakaspalvelu. Polestarin myyjät eivät ole varsinaisesti myyjiä, eivätkä he saa provisiota toteutuneista kaupoista – tai Polestarin ollessa kyseessä – uusista kuukausisopimuksista.

Polestarit, Polestar 1 ja Polestar 2, ovat nimittäin autoja, jotka hankitaan ensisijaisesti kuukausimaksulla. Malli muistuttaa hyvin pitkältä perinteistä leasingia huolenpitosopimuksella ja muilla herkuilla höystettynä, mutta mahdollisimman asiakasystävälliseksi paketoituna. Vastaavaa ovat yrittäneet aiemmin yksittäiset jälleenmyyjät, mutta harvemmin autovalmistajat itse.

Designiltaan minimalistiset ja modernit liikkeet sijoittuvat kaupunkien keskusta-alueille, minkä tarkoituksena on madaltaa ihmisten kynnystä poiketa kadulta sisään auto-ostoksille. Autonsa voi suunnitella ja tilata joko liikkeessä tai Polestarin verkkosivuilla.

Oslo on looginen paikka sähköautobrändin startille, sillä Norja on sähköautoilun mallimaa. Useampi kuin joka toinen Norjassa myyty uusi auto on sähköinen.

Lähde: Polestar

Lue myös:

    Uusimmat