Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Ruisleivällä vuorattu sienimuhennos

Sienimuhennos
SienimuhennosMTV
Julkaistu 23.11.2006 14:40(Päivitetty 23.11.2006 15:41)

4:lle hengelle

  • 2 l kantarelleja pienennettynä
  • 2 sipulia pieneksi kuutioituna
  • voita
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl sherryä
  • persiljaa / ruohosipulia
  • ripaus muskottipähkinää
  • suolaa ja pippuria
  • littanaa ruisleipää, esim. reissumies tai ruisvarras
  • juustoraastetta
  • 1 uuninkestävä ruukku / hlö

Tee ensin sienimuhennos. Kuullota sipuli voissa ja lisää kantarellit. Paista keskilämmöllä kunnes sienet alkavat muhentua. Lisää sherry, kerma ja mausta. Vuoraa tarjoiluastiat repimällä ruisleivästä sopivankokoisia paloja. Aloita rakentaminen pohjasta ja jatka ylös astian reunaan saakka. Täytä uuninkestävät astiat sienimuhennoksella, ripottele päälle juustoa ja kypsennä uunissa n. 220 asteessa. Muhennos on valmista, kun juusto on saanut kauniin värin.

Lisää aiheesta:

Tätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"ViikkohoroskooppiKiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta"Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisestaSaako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:51
    Hedelmät

    Tätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"

  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:01
    Vitamiinit

    Kiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta

  • Eilen17:01
    Koirat

    "Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisesta

  • Eilen16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?