Mainos

Röyhkeät koruryöstäjät tunkeutuivat myös vanhuksen asuntoon

Poliisi tutkii perjantaina aamukahden ja aamuviiden välillä Hämeenkyrön Kyröskosken Sepänkadulla tapahtunutta Rori-kelloliikkeen murtoa törkeänä ryöstönä.

Poliisin mukaan ryöstäjät tunkeutuivat myös samassa kiinteistössä asuvan iäkkään naisen asuntoon. Kommandopipoilla kasvonsa peittäneet ryöstäjät uhkailivat naista ja kiinni pitämällä estivät häntä hälyttämästä apua.

– Tekijät ovat tienneet, että samassa kiinteistössä on myös asuinhuoneisto. Yksi ryöstäjistä on ollut koko ryöstön ajan vanhuksen kanssa, uhkaillut häntä ja pitänyt käsistä kiinni, rikoskomisario Hannu Kallioniemi kertoo MTV3 Uutisille.

Samalla toiset tekijät ovat murtautuneet kelloliikkeeseen ja murtaneet siellä olevan kassakaapin. Saaliiksi ryöstäjät saivat huomattavan määrän omaisuutta, muun muassa kelloja ja koruja.

– Omaisuuden arvo on useita kymmeniätuhansia.

Poliisin mukaan ainakin yhdellä tekijöistä on ollut päällään tummat housut ja tumma takki. Teko on kestänyt useita tunteja.

Poliisi pyytää ihmisten havaintoja tekopaikan läheisyydessä liikkuneista ihmisistä ja ajoneuvoista. Havainnot voi soittaa poliisin vihjepuhelimeen 050-399 8024 tai sähköpostiin: pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.