Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Rosmariinipossua, balsamicovihanneksia ja salsa verde

Rosmariinipossu
RosmariinipossuRuokala
Julkaistu 04.03.2005 06:00(Päivitetty 08.03.2005 14:32)

Rosmariinipossu

  • 2 kpl possun sisäfileetä
  • 20 pikkusipulia
  • 3 porkkanaa
  • 4 perunaa
  • 1 palsternakkaa
  • tilkka oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 4 rkl hunajaa
  • tuoretta rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuumenna pannu ja ota possun fileisiin kauttaaltaan kaunis väri. Sivele uunivuoka kevyesti öljytilkalla ja nostele fileet vuokaan. Kuori pikkusipulit ja paloittele juurekset pieniksi paloiksi. Pyöräytä vihannekset paistinpannun kautta ja kaada nekin vuokaan. Valuta vihanneksille hunaja ja balsamiviinietikka. Mausta vuoassa olevat raaka-aineet suolalla ja pippurilla sekä rosmariinilla. Paista 160-170 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes juurekset ovat kypsiä.

Salsa verde

  • 2 punttia persiljaa
  • ½ dl mantelilastuja
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella tai morttelissa tasaiseksi massaksi

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Lisää aiheesta:

Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvullaKaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?Tutkimus: Tulivuorenpurkaus saattoi käynnistää yhden maailmanhistorian pahimmista tappotaudeistaNyt tarkkana! Verohallinnolta tuleva viesti voi olla huijaus
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."

  • 11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • 08:37
    Juomat

    Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvulla

  • 06:45
    Marjat

    Kaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?

  • Eilen21:01
    Tiede

    Tutkimus: Tulivuorenpurkaus saattoi käynnistää yhden maailmanhistorian pahimmista tappotaudeista