Rosmariinipossua, balsamicovihanneksia ja salsa verde

Rosmariinipossu

  • 2 kpl possun sisäfileetä
  • 20 pikkusipulia
  • 3 porkkanaa
  • 4 perunaa
  • 1 palsternakkaa
  • tilkka oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 4 rkl hunajaa
  • tuoretta rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuumenna pannu ja ota possun fileisiin kauttaaltaan kaunis väri. Sivele uunivuoka kevyesti öljytilkalla ja nostele fileet vuokaan. Kuori pikkusipulit ja paloittele juurekset pieniksi paloiksi. Pyöräytä vihannekset paistinpannun kautta ja kaada nekin vuokaan. Valuta vihanneksille hunaja ja balsamiviinietikka. Mausta vuoassa olevat raaka-aineet suolalla ja pippurilla sekä rosmariinilla. Paista 160-170 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes juurekset ovat kypsiä.

Salsa verde

  • 2 punttia persiljaa
  • ½ dl mantelilastuja
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella tai morttelissa tasaiseksi massaksi

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja