Mainos

Rosenborgin päävalmentaja sai kenkää – Simo Valakari ykkösvaihtoehto ottamaan paikan

2:13

Norjalaismedia Aftenpostenin mukaan suomalainen Simo Valakari on ykkösvaihtoehto ottamaan paikan Rosenborgin peräsimessä. Tromsø IL:ää luotsaava Valakari on tehnyt kovaa jälkeä Norjan pääsarjassa. 

Videolla Simo Valakarin haastattelu viime kaudelta. 

Rosenborgin päävalmentaja Kåre Ingebritsen sai torstaina potkut joukkueen päävalmentajan pallilta neljän vuoden jälkeen. Seuran akatemian päällikkö Rini Coolen siirtyi tilapäiseksi päävalmentajaksi. 

Seuralla on kaksi vaihtoehtoa joukkueen peräsimeen. Toinen heistä on suomalainen Simo Valakari. Hän on onnistunut erinomaisesti Tromsøn kanssa. Viime kaudella Valakari onnistui säilyttämään joukkueen pääsarjassa selvällä erolla. 

Tällä kaudella Tromsø on sarjassa seitsemäntenä 16 pelatun kierroksen jälkeen. Matkaa mitalisijaan on ainoastaan kolme pistettä. Yhteensä Valakari on ottanut joukkueen kanssa 30 sarjaottelusta 50 pistettä.

Tromsøn urheilutoimenjohtaja Svein-Morten Johansen sanoi torstaina, ettei ainakaan tähän mennessä ole kuullut mitään Rosenborgista.  Seuran puheenjohtaja Ivar Koteng ilmaisi, että he eivät halunneet ajatella uutta päävalmentajaa heti samana päivänä. 

Rosenborg pelaa Mestareiden liigan karsinnan toisella kierroksella skotlantilaista Celticiä vastaan. 

Toinen Rosenborgin vaihtoehto on Tanskan liigan Nordsjaellandin tämän hetkinen päävalmentaja Kasper Hjulmand.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.