Rosanna Kulju lupasi työntekijöilleen töitä kesän ajaksi – festareiden peruutukset ovat iso kolaus kaunottaren yritykselle: "Tästä noustaan kyllä"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Rosanna Kulju oli hallitsevan Miss Helsingin kanssa MTV Uutiset Livessä - katso haastattelu.

Rosanna Kulju on useampana vuonna palkannut monelle eri festareille työntekijöitä.

Rosanna Kulju järjestää Miss Helsinki -kilpailun ja työskentelee sen lisäksi somevaikuttajana, mutta häntä työllistää myös henkilöstövuokraus. Kulju järjestää monille kesän eri festareille työntekijöitä, mutta eilinen päivä muutti täysin Kuljun kesäsuunnitelmat.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoi eilen tiedotustilaisuudessa, ettei yli 500 hengen yleisötapahtumia ole syytä järjestää heinäkuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa siis sitä, että useampi festari on jo peruttu tai siirretty.

Festareiden peruuntuminen on iso kolaus Kuljun tilipussiin ja myös hänen työntekijöidensä tienesteihin.

– Eilen meni viimeisetkin toivonrippeet, että festarit järjestettäisi ja tuli kyllä suru puseroon. Oon useamman vuoden tehnyt töitä noiden festareiden/ isojen tapahtumien eteen ja solminut asiakkaiden kanssa hyviä sopimuksia.. Mä oon luvannut töitä usealle mun tapahtumatyöntekijälle koko kesälle ja se on se joka mua harmittaa eniten. Minkäs tälle voi.. Henkilöstövuokraus on kuitenkin 1/3 mun yrityksen liikevaihdosta ja toimeentulosta joten tottakai tämä on kova kolaus. Mulle on todella tärkeää saada tarjota töitä työntekijöille vielä jatkossakin joten tästä noustaan kyllä, uusia ideoita kohti, Kulju kirjoittaa.

Kuljun someseuraajat tukevat kaunotarta asiassa.

– Vitsit, että harmittaa tapahtumien peruuntuminen. Vaikuttaa varmasti niin monen yrittäjän sekä artistin talouteen. Mutta, ihan mahtavaa, että siulla on arvot kohdallaan ja halu tarjota työntekijöillesi töitä myös jatkossa!, eräs seuraaja kirjoittaa.


Lue myös:

    Uusimmat