Rosanna Kulju julkaisi saamiaan törkyviestejä – ihmisten huonovointisuus näyttäytyy vihana

8:32
Tällaista on nykymissin arki: Rosanna Kulju suorassa lähetyksessä

Rosanna Kulju toivoo, ettei ihmiset purkaisi pahaa oloa häneen. 

Somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoo Instagram Tarinat -osiossa siitä, miten ihmisten huono olo näyttäytyy hänen työssään. Päivitykset säilyvät tilillä 24 tuntia sen julkaisusta. 

– Ihmiset voi niin huonosti tällä hetkellä ja se näkyy mun työssä vihana. Siis puhtaana vihana. Ymmärrän, että pahaa oloa pitää purkaa johonkin, mutta minä en ole se, joka on tämän koronanpaskan aloittanut tai joka muutenkaan ansaitsee sinun vihaa. Siinä vaiheessa kun alat lähettelemään uhkauksia ja vihaviestejä sosiaalisessa mediassa tuntemattomille, niin suosittelen katsomaan peiliin ja hakemaan apua, Kulju viestittää.

Kulju jakoi saamiaan vihaviestejä Instagram Tarinoissa. Osa törkyviesteistä oli täysin ala-arvoisia, osassa arvosteltiin Kuljun käyttäymistä

– Sun tekonauru Kulju ja Saarisessa kamalaa kuunneltavaa! Jodelissakin oli, että Nikon äänestä kuulee, miten sun tekonauru on vähän liikaa, eräässä vihaviestissä lukee, jossa kirjoittaja viittaa Kuljun ja hänen ystävänsä, somepersoona Niko Saarisen podcastiin. 

Kulju ottaa kantaa sosiaalisessa mediassa avoimesti erilaisiin epäkohtiin ja vaiettuisiin aiheisiin. 

Hän puhunut avoimesti esimerkiksi kauneusoperaatioista, mitä hän on ottanut. Kulju on kertonut  GRLGANG-podcastissaan, että hän katuu erityisesti sitä, että otti aikoinaan täytettä huuliinsa, koska siitä tulee monesti loputon kierre.

Viime lokakuussa hän poistatti huulitäytteensä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja