Näin Riitta Havukainen reagoi kasvattilapsensa Roope Salmisen yllätysesitykseen: "Tämä on vähän liikaa"

Roope Salmisen koskettava yllätys Riitta Havukaiselle sai kasvattiäidin kyyneliin 3:38
Roope Salmisen koskettava yllätys Riitta Havukaiselle saa kasvattiäidin kyyneliin

Roope Salminen herkistyy esittäessään omistuskappaleen Riitta Havukaiselle. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman toisella kaudella nähdään toinen toistaan kostettavimpia esityksiä, joita julkisuuden henkilöt ovat saaneet järjestää läheisilleen. Artisti Roope Salminen halusi esittää kasvattajaäidilleen näyttelijä Riitta Havukaiselle itse kirjoittamansa kappaleen kiitoksena ja kunnianosoituksena siitä, että hän kasvattanut Salmista kuin omaa poikaa. 

Roope Salminen oli nelivuotias, kun Riitta Havukainen alkoi seurustella tämän isän, näyttelijänä tunnetun Eppu Salmisen kanssa

– Riitta on ollut elämässäni aika lailla niin pitkään, kun muistan. Hän on minun äiti kaikilla muilla tavoilla, paitsi biologisesti, Salminen kertoo ohjelmassa suhteestaan Havukaiseen.

– Moikka äiti. Kirjoitin tämmöisen biisin, tämä kertoo sinusta, Salminen aloittaa esityksensä.

Salminen kirjoitti Havukaiselle omistuskappaleen Sä Teit Musta Mut. Salmista ei olla pitkään aikaan nähty esiintyvän ilman yhtyettään Roope Salminen & Koirat, mutta tämän kyseisen koskettavan esityksen hän on päättänyt esittää yksin. Havukainen on esityksen jälkeen hämmästynyt eikä meinaa saada sanaa suustaan.

– Tämä on vähän liikaa. Rakastan sua Roope, Havukainen kertoo kyynelehtien.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma 13. helmikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat