Mainos

Roope Salminen Putouksen hahmokilpailusta: "Olen tosi iloinen, että minun ei tarvitse osallistua"

Huippusuosittu Putous käynnistyy jälleen MTV3-kanavalla kevätkaudella 2018!

Putouksen juontaja Roope Salminen ei malta odottaa koitoksia, joita uudella kaudella on tarjota tuotantotiimille ja sitä kautta koko Suomen kansalle. Innostaan huolimatta Salminen on mielissään siitä, että juontajan roolissa hänen ei tarvitse osallistua legendaariseen hahmokilpailuun.

– Olen tosi iloinen, että saan juontaa ja minun ei tarvitse osallistua hahmokilpailuun. Pikahahmoni viime kaudella oli toiseksi huonoin Putous-hahmo, mitä on varmaan ikinä koko ohjelman historiassa nähty. Ainoastaan Ernest Lawsonin pikahahmo on ollut huonompi, Salminen nauraa.

Juontaja kuitenkin vakuuttaa, että hän on varautunut tekemään kaikkensa auttaakseen kollegoitaan hahmojensa hiomisessa.

– Totta kai jeesaan kollegoja sen verran, kun he apua kaipaavat, Salminen toteaa.

Putous-hahmot kasvavat koko kauden ajan

Putouksen näyttelijäkaartia ei ole vielä julkistettu, mutta työ ohjelman parissa on jo aloitettu. Salminen vihjaa, että työ hahmojen osalta on jo oikein hyvällä tolalla, vaikka ohjelman alkuun on vielä kuukausia aikaa.

– Verrattuna siihen, mitä meillä oli kasassa viime vuonna tähän aikaan, niin onhan nuo nyt ihan hemmetisti parempia, Salminen toteaa salaperäisesti.

– Vielä ei osaa sanoa yhtään, että kuka tulee pärjäämään ja kuka ei, mutta täytyy sanoa, että kyllä tämä lupaavalta näyttää – ja nimenomaan paljon paremmalta kuin viime vuonna tähän aikaan! Salminen vihjaa.

Näyttelijät uhraavat sketsihahmojensa suunnitteluun valtavasti aikaa. Salminen kuitenkin huomauttaa, että vasta livelähetyksien alkaessa hahmot heräävät toden teolla eloon.

– Hahmon luominen on sellainen prosessi, mikä syttyy eloon vasta, kun ensimmäinen lähetys on ohi – ja tietenkin senkin jälkeen yllätyksiä voi aina tulla, juontaja huomauttaa.

– Pitää pyrkiä siihen, että hahmot kehittyvät viimeiseen saakka ja ekassakin lähetyksessä saattaa tulla yllätyksiä, Salminen jatkaa.

Näyttelijänä ja laulajana tunnettu Salminen seuraa hahmojen kehitystä intensiivisesti Putouksen aikana, mutta tästä huolimatta kunkin hahmon suosiota on hurjan vaikea arvioida.

– Viime kaudella oli sellaisia hahmoja, jotka yllättivät minut menemällä pidemmälle kuin luulin, Salminen myöntää.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.