Torstaina 5. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa nähtiin, miten Roope Salminen pärjäsi elämällä viikon dyykatulla eli roskiksista etsityllä ruoalla.
Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen kauden kolmannessa jaksossa nähdään, miten Roope Salminen eli viikon ajan niin sanotusti dyykatulla eli roskiksista kaivetulla ruoalla.
– Tuli ainakin näkemisen arvoinen insertti. Se yllätti, että jokaisella dyykkausreissulla löytyi ruokaa, Salminen kertoo MTV.fille.
LUE MYÖS:
Tuomas Enbuske vieraili kodittomien yömajassa – traagiset kohtalot pysäyttivät
– Olihan se uudenlainen elämäntapa tällaiselle Woltin (ruoan tilaamisen tarkoitettu älypuhelinsovellus) hemmottelemalle urbaanille mammanpojalle.
Salminen kertoo, että isoin muutos viikon kestäneen dyykatulla ruoalla elämisen aikana oli se, että hän joutui kokkaamaan.
– Ravintoloista ei oikein dyykattavaa ruokaa löydy, joten ruoka oli harvoin sellaista, että sen olisi pystynyt suoraan syömään. Kyllä se aina kannatti valmistaa tavalla tai toisella, Roope kertoo.

