Romelu Lukakun ennätysputki vetää jo hiljaiseksi – "Inter on valmis suuriin tekoihin"

Osuma kymmenessä peräkkäisessä Eurooppa-liigan ottelussa ja kaikkiaan 33 maalia koko kauden aikana – hirmujälkeä tällä kaudella tehtaillut Romelu Lukaku oli jälleen tutussa roolissa maanantain välierien 5-0-murskavoitossa Shahtar Donetskia vastaan.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Mestarien liigan välierät:
Leipzig–PSG tiistaina klo 21.55 C More Sport 1:llä
Bayern München–Lyon keskiviikkona klo 21.55 C More Sport 1:llä

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Mestarien liigan loppuottelu:
sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lukaku iski joukkueensa neljännen ja viidennen maalin Düsseldorfissa pelatussa välieräottelussa, josta Inter eteni perjantain finaaliin Sevillan vastustajaksi. Lukakun ensimmäisen osuman alustanut Lautaro Martinez osui niin ikään kahdesti.

Belgialaishyökkääjä on nyt tehnyt maalin kymmenessä peräkkäisessä Eurooppa-liigan ottelussa, mikä on sarjan ennätys. Tämän kauden Eurooppa-liigassa hän on ollut kentällä viidesti ja osunut jokaisessa ottelussa – yhteensä kuusi kertaa.

Maanantai-illan esitys oli milanolaisjoukkueelta sitä luokkaa, ettei paremmasta jäänyt epäselvyyttä, vaikka Donetsk sinnitteli reilun tunnin kohdalle vain maalin tappioasemassa.

– Tämä oli uskomaton ilta. Jotain sellaista, josta olemme unelmoineet. Todistimme, että Inter on valmis suuriin tekoihin. Olemme valmiita finaaliin, julisti kaksi maalia iskenyt Martinez uutistoimisto Reutersin mukaan.

Inter ja Sevilla lyövät yhteen Eurooppa-liigan loppuottelussa perjantai-iltana.

Lue myös:

    Uusimmat