Romanttiset yksityiskohdat julki: Näin Salkkarit-tähti Axel Milliam kosi rakastaan: "Ken tietää, jos me vaikka karkaamme naimisiin?"

Axel Milliam astelee uutena kasvona Salattuihin elämiin – palasi rakkauden takia Lontoosta Suomeen 2:25
Katso myös haastattelu vuodelta 2020: Näissä tunnelmissa Axel Milliam aloitti aikoinaan työt Salkkareissa – palasi rakkauden takia Lontoosta Suomeen

Salkkarit-tähti Axel Milliamin elämässä on tapahtunut viime aikoina suuria ja ihania muutoksia.

Salatut elämät -sarjassa Kristian Harjua esittävän näyttelijän Axel Milliamin ja hänen kumppaninsa Yasminin toinen lapsi syntyi toukokuun alussa. Milliam kertoi pienokaisen syntymästä Instagramissa, jonne hän jakoi kuvan perheen vastasyntynyt rinnallaan.

Milliam kertoo nyttemmin MTV Uutisille, että kaikki sujui vauvan syntyessä upeasti. 

– Se oli tietenkin yhtä upea kokemus kuin esikoisenkin syntymä. Joka kerta se pikkuinen osaa tullessaan hämmästyttää yhtä paljon. Se oli sanoin kuvaamattoman kaunis kokemus, hän kertoo MTV Uutisille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Milliamin mukaan kyseessä oli luonnollinen synnytys. Näyttelijä kertoo tehneensä parhaansa tukeakseen kumppaniaan synnytyksessä. Pieni poika syntyi kello 14.14. 

Milliamin mukaan arki kahden lapsen kanssa on sujunut ongelmitta ja hyvin.

– Koko aamun olemme syleilleet ja halailleet toisiamme sängyssä. Isoveli on tutustunut pikkuveljeen, Milliam kertoo puhelimitse.

Milliamin mukaan isoveli haluaa koko ajan keksiä kaikenlaista tekemistä ja viihdykettä uudelle pikkuveljelleen.

– Voisi siis sanoa, että meillä menee kaikin puolin todella hyvin. Vauva nukkuu suurimman osan ajasta eikä (vauvan tulo) ole vaikuttanut esikoiseen, Milliam kertoo.

Romanttiset kihlat

Vauvan syntymän lisäksi Milliamin elämässä tapahtui hiljattain toinen suuri asia, kun hän kihlautui kumppaninsa kanssa. Näyttelijä kosi rakastaan 30-vuotispäivänään.

– Olimme kahdestaan alakerrassa aamulla, söimme aamupalaa, joimme kahvia ja katselimme raskauskuvia. Minulla alkoi tulla sellainen tärinä ja jännitys kroppaani, että ei juma, tämä on nyt se, tämä on se hetki, Milliam muistelee.

Näyttelijä kertoo katselleensa ympärilleen ja paikantaneensa katseellaan jotakin sellaista asiaa, joka voisi toimittaa sormuksen virkaa. Hän tunsi, että hänen oli kosittava kumppaniaan juuri sillä hetkellä. 

– Sitten nappasin kukkasen kimpusta keittiön pöydältä, pistin polven maahan. En edes muista mitä kysyin! hän nauraa.

– Yritin solmia kukkasta hänen sormensa ympärille. Se meni rikki, joten otin uuden, kädet tärisivät. Loppujen lopuksi otin pätkän ilmapallon narusta, tein siitä sormuksen ja ujutin kukan siihen, hän jatkaa.

Pari ei ole vielä toistaiseksi päättänyt hääpäivää. Milliamin mukaan aika näyttää, milloin he sanovat toisilleen tahdon.

– Ken tietää, jos me vaikka karkaamme naimisiin? hän väläyttää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lue myös:

    Uusimmat