Romantiikka ei ole hävinnyt Tunna Milonoffin ja Jenni-vaimon parisuhteesta – pari paljastaa, millä liekkiä pidetään yllä 20 vuoden jälkeenkin

Tunna ja Jenni Milonoffin suhteessa riittää romantiikkaa kahden vuosikymmenenkin jälkeen.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee Madventures- sekä Docventures-ohjelmien toisen luojan Tuomas "Tunna" Milonoffin ja tämän vaimon Jenni Milonoffin kotona Helsingin Oulunkylässä. Jenni Milonoff esiintyy harvakseltaan julkisuudessa. 

Vierailulla kolmikko valmistaa yhdessä tacoillallista, kun keskustelu kääntyy jälleen Milonoffien parisuhteeseen. Pariskunta tapasi toisensa 2000-luvun alussa ja he menivät naimisiin vuonna 2003. Veitola tiedustelee, että mikä pitää pariskunnan edelleen yhdessä. 

– Tahtotila on tietenkin se, että halutaan olla yhdessä, me ollaan oltu niin kauan yhdessä. Tottakai me rakastetaan toisiamme tosi paljon, Jenni Milonoff miettii. 

– Välillä on ylämäkiä, välillä on alamäkiä. Sitten kun on tosi kovia alamäkiä, niin pitää vaan muistaa se, että myötä- ja vastoinkäymisissä, Tunna Milonoff pohtii. 

Pitkänkin yhdessä olon jälkeen Jenni Milonoff kertoo kuitenkin yhä välillä tuntevansa, kuin pari olisi vastarakastuneita. 

– Kyllä siinä varmaan on jotain, tottakai se on päätös ja halu, mutta kyllä vielä välillä, joskus kun me suudellaan, niin mä oon ihan silleen, että ooh, kun mulla on niin perhosia vatsassa, Jenni Milonoff myöntää.

Tunna Milonoff myöntää, että hänenkin vatsassaan tuntuu yhä toisinaan perhosia. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei aina kaikki voi olla hyvin ja ihastuksen tunteita ilmassa. 

– Välillä on ihan hirveetä, ja silloinkin pitää muistaa, että tämäkään ei kestä ikuisesti, Tunna Milonoff linjaa.

Mistä Tunna ja Jenni Milonoffin riidat syntyvät? Pariskunta kertoo yllä olevalla videolla.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat