Roman Eremenkoa solvattiin muiden joukkueiden pelissä – TsSKA-faneilta vihamielisiä lakanoita

Suomalaisjalkapalloilija Roman Eremenko ja hänen uusi seuransa Moskovan Spartak olivat tapetilla Moskovan TsSKA:n fanien vihamielisissä lakanoissa, kun TsSKA kohtasi lauantaina Venäjän liigassa Arsenal Tulan.

Video: Tulosruudun juttu Eremenkon siirtymisestä Moskovan Spartakiin.

TsSKA-fanit hyökkäsivät Eremenkoa ja Spartakia vastaan lyömäaseenaan Eremenkon kokaiinikäry. TsSKA:ta vuosina 2014–2017 edustanut suomalaistähti antoi lokakuussa 2016 positiivisen dopingnäytteen kokaiinista. Hän kärsii siitä kilpailukieltoa tämän vuoden lokakuuhun saakka.

Toukokuussa 2017 TsSKA ilmoitti, ettei suomalaiselle keskikenttämiehelle ole luvassa jatkoa. Hiljattain Eremenko liittyi TsSKA:n paikallisvastustaja Spartakiin, ja hän on harjoitellut seuran riveissä viime ajat.

Eremenko pelasi TsSKA:ssa pelinumerolla 25. TsSKA-fanit ottivatkin Sovsportin mukaan Eremenko-lakanansa esille juuri ottelun 25. minuutilla, ja Eremenkoa koskevia lakanoita oli tasan 25.

– Karkaa kokaiinipäissään Spartakiin, yhdessä kilteimmistä lakanoista luki.

– Teille normaalia, meille moraalitonta, viestittiin Eremenkon kokaiinitaustasta ja piikiteltiin Spartakia.

TsSKA-fanit myös lauloivat Eremenkoa loukkaavia säkeitä.

TsSKA Moskova päihitti ottelussa Arsenal Tulan maalein 3–0. Spartak Moskova pelaa vierasottelua FC Krasnodaria vastaan, ja puoliajalla tilanne oli 0–0.

Lue myös:

    Uusimmat