Rohkea veto suosikkijuontajalta – 57-vuotias Hanna Sumari ryhtyi alusvaatemalliksi

Tv-toimittajana ja juontajana tunnettu Hanna Sumari poseeraa uusimman Kauneus & Terveys –lehden sivuilla rohkeissa alusvaatekuvissa.

57-vuotias Hanna Sumari kertoo Apu-lehden sivuilla pitämässä blogissaan taustoja siihen, miksi päätti riisuutua kameran edessä ja poseerata rohkeissa kuvissa.

Sumari paljastaa, että on kamppaillut nuoresta tytöstä pitäen oman kehonkuvansa kanssa, ja vasta nyt viisikymppisenä on sinut itsensä kanssa.

– Oma kehonkuvani on häilyvä ja sekava setti, hän kuvailee suhtautumistaan itseensä blogissaan.

Sumari kertoo, että ensimmäisen kerran hehkeä nainen oli laihdutuskuurilla vain 10-vuotiaana. Siskon häät laukaisivat paineita näyttää mahdollisimman hoikalta, ja Sumari päätti syödä vain munakkaita h-hetkeen asti. 

– Olen katsonut hääkuvia, näytän niissä ihan tavalliselta kymmenvuotiaalta tytöltä. Siitä on nyt 47-vuotta ja 45-vuoteen en ole ollut tyytyväinen vartalooni päivääkään, hän lataa blogissaan.

Teini-ikäisenä Sumari paljastaa olleensa tukeva, josta häntä kiusattiin koulussa. Lisäongelmia toi se, ettei parakkikoulussa pystynyt harrastamaan liikunta.

– Koin itseni paksuksi dorkaksi ja vetäydyin ja kärsin. Jumppamaikkani oli kyllä ihana, mutta ei se liikunta minuun tarttunut, hän kuvailee. 

Aikuisuus ja säännölliset fustra-treenit ovat kuitenkin tuoneet perspektiiviä. Sumari kertoo pistäneensä stopin kehonsa kriittiselle tarkastelulle, ja lähti mukaan Kauneus & Terveys –lehden rohkeisiin kuvauksiin innoissaan, vaikka näkikin painajaisia etukäteen.

– Menin alusvaatekuviin, koska halusin nähdä miltä näytän. Josko kehonkuvani jotenkin selkiäisi. Ja koska pyyntö imarteli! Että minäkö?? Alusvaatekuviin?!! No totta hitossa!, hän kirjoittaa blogissaan.

Katso kuvat Kauneus & Terveys – lehden sivuilta täältä.

Lue myös:

    Uusimmat