Roger Moore: Lemmenkohtaukset Bond-tyttöjen kanssa kaukana romanttisesta

Roger Moore on näytellyt enemmän kohtauksia Bond-tyttöjen kanssa kuin kukaan muu. Legendaarisen näyttelijän mukaan kohtaukset eivät kuitenkaan ole olleet erityisen romanttisia. 

Sir Roger Moore on lempinyt Bond-tyttöjä enemmän kuin yksikään muu agentti numero 007. Moore on näytellyt vällyjen välissä peräti 19 eri Bond-tytön kanssa. 

Legendaarinen näyttelijä kuitenkin paljastaa, etteivät kohtaukset olleet suinkaan niin romanttisia kuin mitä valkokankaalta olisi voinut ymmärtää. 

– Lemmenkohtaukset kuvattiin yleensä jäätävän kylmissä studioissa. Jouduin sanomaan naispääosien esittäjille, että pidä sukat jalassa. Ja sukat sängyssä eivät ole koskaan romanttiset, Moore kertoo. 

Mooren näyttelemä James Bond olikin usein kiinnostunut kaikesta muusta kuin vakoilusta. 

Esimerkiksi ensimmäisellä komennuksellaan, vuoden 1973 ensi-iltansa saaneessa Live and Let Die -elokuvassa, Bond käytti kelloksi naamioitua kojetta Miss Caruson (Madeline Smith) mekon vetoketjun avaamiseen.

Kukaan muu Bond-näyttelijä ei ole yltänyt Mooren lukemiin. Sean Connery tulee kuitenkin hyvänä kakkosena 15 rakkaallaan. Pierce Brosnan on kolmantena yhdeksällä valloituksellaan.

Nykyään agentti 007 on maltillisempi mies, sillä ennen Spectreä Daniel Craigin näyttelemä Bond on langennut vain kolmeen rakastajaan. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat