Rock-legenda Michael Monroe avautuu herkkänä äitinsä merkityksestä: "Hän salli minun olla oma itseni"

2:37
Michael Monroe avautuu äitinsä merkityksestä

Michael Monroe avaa äitinsä tärkeyttä Illallinen äidille -ohjelmassa.

Rock-legenda ja Hanoi Rocks -yhtyeen laulajana tunnettu Michael Monroe nähdään ruutuihin palaavassa Illallinen äidille -ohjelmassa, jossa hän loihtii illallisen äidilleen Marjatta "Maija" Kaistilalle huippukokki Kari "Kape" Aihisen avustuksella. 

Ohjelmassa 58-vuotias Monroe, oikealta nimeltään Matti Fagerholm, pohtii herkistyneenä sitä, mikä hänen äitinsä merkitys on ollut hänelle läpi rokkarin vaiherikkaan elämän.

– Tottakai äiti on ollut kaikki kaikessa ja tosi ymmärtäväinen. Mä olen kiitollinen hänelle siitä, että hän salli minun olla oma itseni, ja kun lähdin kehittämään tätä Michael Monroe -hahmoa, jonka avulla minä pysyn ikuisena lapsena. 

Monroe muistelee lähteneensä kotoa ensimmäistä kertaa 17-vuotiaana, jolloin hän lähti viemään yhtyettään Hanoi Rocksia maailmalle. Alkuun Monroe ei ilmoitellut itsestään useampaan kuukauteen, sillä ei halunnut huolestuttaa äitiään, koska yhtyeen jäsenet asuivat Tukholman kaduilla kodittomina. 

– Kyllä hän oli hyvinkin ymmärtäväinen ja ajatteli, että kyllä routa porsaan kotiin ajaa. Vaikka ei ajanut, vei pidemmälle vaan, Monroe nauraa. 

– Mutta äiti on todellakin ihana ja erittäin tärkeä hahmo mun elämässä. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä mieltä Marjatta-äiti on siitä, että saa Matti-poikansa kokkaaman illallisen.

Illallinen äidille MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ti 11.5. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja