Robinin rohkea musiikkivideo hämmentää – mukana miestenlehdessä poseerannut malli

Poptähti Robin nähdään uudella musiikkivideollaan vähissä vaatteissa.

17 vuotta viime kesän lopulla täyttänyt Robin ja Sanni julkaisivat uuden musiikkivideon kaksikon duetoimaan Miten eskimot suutelee? -kappaleeseen.

Joonas Kenttämiehen ohjaamalla videolla nähdään myös vaalea kaunotar, joka on tiedotteen mukaan malli ja dj Madison Louch, piehtaroimassa vähissä vaatteissa Robinin kanssa.

Video on selkeä irtiotto tänä vuonna täysi-ikäiseksi tulevan Robinin totutun puhtoisesta imagosta. Madison Louch on julkaissut Instagram-tilillään rohkeita kuvia itsestään ja hän on poseerannut myös Rooster-miestenlehden nettisivuilla.




Robinin Facebook-sivuilla on käyty keskustelua siitä, onko Robinin rohkea video hyvä vai huono asia.

– Kertosäkeen lähtiessä tipahti täti melkein tuolilta, mutta Robin on jo 17, mikä tulee vahvasti näkyviin videolla. Jees, pidin kyllä videosta ja tuon mun (12-vuotiaan) tyttönikin keikalle, toteaa yksi kommentoija.

– Ei Robinin tarvitse leikkiä videoissaan millään pehmoleluilla, että ne soveltuisi pikkulapsille. Robin on jo iso poika ja saa tehdä mitä lystää, kommentoi yksi käyttäjä.

– Tarvitseeko Robinin pitää ikuisesti ne "pikku tytöt" faneinaan ja yrittää miellyttää heitä? Eteenpäin vaan ja rohkeasti, Robin. Tämä kolmen lapsen äiti tykkäsi, kehuu yksi kommentoija.


Myös vastakkaisia mielipiteitä ilmaantui kommenttiketjuun.

– Minun mielestäni video on todella hienosti tehty, ihana kontrasti ja väri. Mutta... että sellaisia kohtauksia kun Robin ja se tyttö alkaa siinä suutelemaan ja ovat vähissä vaatteissa, ei ole mitään sopivaa pienille faneille ja niitä on paljon, kommenteissa päivitellään.

– Kommenttien perusteella ei siis tarvitse näyttää videota yhdeksänvuotiaalle tyttärelle, pitääköhän alkaa miettiä artistin vaihtoa... Toivotaan, että risteily kesäkuussa soveltuu myös nuoremmille faneille, yksi kommentoija sanoo.

– Pikku shokkiin meni meijän kuusivuotias. Ja äiti myös. Poika vähän nolostui, kun katsottiin video kun ei ole tottunut näkemään Robinilta tälläista videota. Tokaisin vaan, että onpas kiva että Robin on saanut tyttökaverin, yksi tykkääjä toteaa.

Katso alta Robinin ja Sannin tuore musiikkivideo kokonaisuudessaan!


Lue myös:

    Uusimmat