Kuvat: Robin järjesti jättiyllätyksen – räjäytti stadionin Elastisen kanssa

Artistit esittivät Live Aid -superkonsertissa yhdessä MM-kisabiisin.

Live Aid -konsertin kenties suurimmasta yllätyksestä vastasi poppari Robin. Hän yllätti koko Olympiastadionin ja tv-katsojat loikkaamalla lavalle Elastisen soolokappaleen jälkeen.

Robinin esiintymisestä ei ollut tiedotettu etukäteen, vaan tähden mukanaolo oli kaikille yllätys.

Robin ja Elastinen esittivät yhdessä Kipinän hetki -MM-kisabiisin. Kipinän hetki oli Tshekissä järjestettyjen MM-kisojen virallinen kisabiisi. Kappale tehtiin alun perin Robinin levylle ja siihen lisättiin myöhemmin Elastisen osuudet.

– Tämä biisi lähti ihan fiiliksestä ja siitä, kun Robinkin on vieraillut minun levylläni. Ronin on kyllä kiistatta suomen nuorista artisteista lupaavin, Elastinen on hehkuttanut.

Olympiastadionin yleisö villiintyi tähtien yhteisesityksestä ja kaksikko saikin raikuvat aplodit esityksensä jälkeen.

Robin nähdään lavalla vielä myöhemmin illan aikana. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan lavalta pian esiintymisensä jälkeen.

Viisituntinen Live Aid Uusi Lastensairaala -kiitoskonsertti lähetetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla, MTV Katsomossa, osoitteessa Liveaid.fi sekä Novan taajuudella.

MTV Viihde raportoi kaiken kesän suurimmasta megakonsertista ja sen kulisseista paikan päältä.

Lipputulot sekä suoran lähetyksen aikana lahjoitetut rahat ohjataan suoraan Lastensairaalan rakentamiseen. Konserttia ovat mahdollistamassa yli 1000 eri alan vapaaehtoista ammattilaista ja yli 100 talkooyritystä.

Lue myös:

    Uusimmat