Robin avoimena koronan vaikutuksista artistiuteensa: "Siitä on tullut henkinen ahdistus"

3:13

Robin kertoi, kuinka hänen elämänsä on muuttunut keikkojen peruunnuttua koronan vuoksi.

Laulaja Robin saapui tyylilleen uskollisen energisenä Kultainen Venla -gaalaan perjantaina. Mies kertoo korona-aikana kirjoittaneensa paljon uutta materiaalia.

– Musaa tehdään ihan sikana. Nyt voi sanoa, että materiaalia on julkaistavaksi. Koitamme myös saada keikkoja niin pian kun mahdollista, laulaja kertoo MTV Uutisille.

Korona-aika on kurittanut kulttuurialan toimijoita ankaralla kädellä - niin myös Robinia. Erityisesti keikkailemattomuus on syönyt pienen palan Robinin artisti-identiteetistä.

– Keikat on aika iso osa siitä, mitä teemme normaalisti. Kun sitä ei ole ollut, on omalla tavallaan myös ahdistanut se, ettei ole päässyt toteuttamaan itseään miten normaalisti, hän myöntää.

– Normaalisti istuutaan studiolla 50% ja keikkabussissa 50% jengin kanssa. Nyt puolet on jäänyt pois, niin siitä on tullut henkinen ahdistus.

Energiaansa laulaja on kanavoinut urheiluun. 

– Olen ajanut energiaani yleiseen treenaamiseen siitä, kun ei ole päässyt keikoille. Itselleni livepuoli on niin tärkeä ja iso osa koko juttua, että sen poisottaminen vie omasta artisti-identiteetistä myös palan ainakin hetkellisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja