Robin, 48, tienaa 40 000 dollaria vuodessa halailemalla: "Monet kärsivät kosketuksen puutteesta"

Yhdysvaltalainen Robin Marie kertoo tienaavansa 40 000 dollaria vuodessa sillä, että halailee ihmisiä. Naisen mukaan kyseessä on puhtaasti platoninen asiakassuhde. Asiakkailla on aina vaatteet päällä sessioiden aikana.

48-vuotias Robin Marie tienaa 40 000 dollaria eli noin 35 000 euroa vuodessa toimimalla ”ammattihalailijana”, kertoo Fox News -sivusto.

Missourin Kansas Cityssa asuvan Robinin viikosta 45 tuntia kuluukin lusikka-asennossa nukkumiseen, toisen viereen käpertymiseen ja halailuun. Tunti läheisyyttä hänen kanssaan maksaa 80 dollaria.

Asiakkaat löytävät Robinin luo Cuddlist-verkkosivun kautta. Sivusto tarjoaa työtä tukevia koulutuksia ”ammattihalailijoille”.

Viikot menevät halaillen

Robin on toiminut tehtävässään kokopäiväisesti puolitoista vuotta. Halailussa asiakassuhde on puhtaasti platoninen ja asiakkaat ovat täysissä pukeissa koko ajan. Marie voi halailla asiakkaan kanssa seisten, maaten tai istuen, monissa eri asennoissa.

– Työni puolesta halailen asiakkaita 25 tuntia viikossa, poikaystäväni kanssa kiehnään kymmenen tuntia ja noin seitsemän tuntia viikossa menee siihen, että halailen kissaani, Marie kertoo Fox News -sivustolle.

– En saa koskaan tarpeekseni halailusta. Se on todella palkitsevaa. Keho alkaa vapauttaa oksitosiinia, ”rakkaushormonia”, mikä tekee olosta iloisemman ja vähemmän stressaantuneen.

"Kukaan ei ole vielä pyytänyt minulta sellaista"

Robinin mukaan toiminnassa on tietyt periaatteet. Hän itse määrittelee, että asiakkaalla pitää olla yllään vähintäänkin T-paita tai toppi ja olohousut.

– Kesällä salishortsit käyvät myös, kunhan lahkeet ulottuvat vähintään puoleen väliin reittä. Bokserit tai alushousut eivät käy laatuun.

Robinilta varattu halailusessio kestää yleensä tunnista neljään tuntiin ja se pidetään ”rauhoittavassa tilassa”.

– Tiedän, että jotkut pitävät yön kestäviä tapaamisia, mutta kukaan ei vielä pyytänyt minulta sellaista. Se maksaisi aika paljon ja minusta se on liian kallista suurimmalle osalle Keskilännen ihmisistä, Robin sanoi.

– En vastustaisi ajatusta, mutta kyseisen henkilön pitäisi olla vakituinen asiakas, jotta luottamussuhde olisi molemminpuolinen.

Vanhin asiakas 75-vuotias

Robinin mukaan hänen seurustelukumppaninsa ovat suhtautuneet hänen ammattiinsa hyvin.

– He tietävät, että siinä ei ole mitään seksuaalista. Seurustelin hetken yhden kaverin kanssa, joka tavallaan oudoksui sitä, mutta hyväksyimme sen, että olemme eri mieltä.

Robinin asiakkaiksi tulevat hyvin erilaiset ihmiset.

– Nuorin asiakkaani oli 20-vuotias ja vanhin 75-vuotias. Tapaan kaikenlaisia ihmisiä, miehiä, naisia, homoja, lesboja, transsukupuolisia. Tapaan erilaisessa asemassa olevia henkilöitä, myyjiä, liiketoiminnassa mukana olevia, opiskelijoita, ihmisiä eri uskonnoista ja eri kansallisuuksista. On eronneita, parisuhteessa olevia ja niitä, joilla on monta kumppania, Robin luettelee.

– Suurin osa asiakkaista on miehiä, mutta heidän joukossaan on niin heteroita, homoja kuin transsukupuolisiakin.

Halailun rajat selviksi

Ammattihalailijalta vaaditaan Robinin mukaan muutakin kuin sitä, että osaa painautua kiinni toisen kylkeen.

– Koulutuksessa ei opetella uusia halausasentoja. Enemmänkin on kyse siitä, miten asetetaan rajat ja luodaan sellainen ympäristö, jossa kaikilla on turvallinen ja mukava olo, Robin kertoo.

– Ensimmäinen askel on etukäteiskeskustelu rajojen asettamisesta, yleensä videopuhelun välityksellä. Sen jälkeen kysyn, miten asiakas haluaisi halailla.

Robin on oppinut, että vaistoo kertoo hänelle, milloin hänestä ei tunnu hyvältä. Siinä tapauksessa hän toimii tämän tunteen mukaisesti ja ehdottaa jotain muuta vaihtoehtoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Asiakkaanikin ovat oppineet pyytämään, mitä haluavat. He saattavat esimerkiksi sanoa, että haluaisin olla nyt lusikka-asennossa. Monien ihmisten on vaikeaa pyytää sitä, mitä haluavat tai tarvitsevat elämässään ja tässä halailun ammattilainen voi todella auttaa heitä.

Robin jatkaa, että asiakkaat kertovat käyttäneensä halailusessioiden aikana opittuja taitoja kommunikoidakseen paremmin töissä.

– Tämä on myös auttanut minua asettamaan rajat omassa elämässäni. En tee asioita vain siksi, että täytyy. Jos sanon johonkin kyllä, sen pitää olla asenteella ”totta hemmetissä”. Toivon, että olisin oppinut tämän jo silloin, kun olin 25-vuotias enkä nelikymppisenä.

Monet Robinin asiakkaista ovat kärsineet fyysisen kontaktin puutteesta pitkän aikaa. Niinpä ”myötätuntoisen kuuntelun taito” onkin heille erittäin tärkeä.

– Monet tuntevat itsensä eristäytyneiksi ja kärsivät kosketuksen puutteesta. Moni itkee, että heillä on ollut huono päivä tai sen vuoksi, että heillä on viimeinkin turvallinen ja mukava olo.

"Unenlaatu parantunut"

Robin on huomannut, että myös hänen oma psyykkinen terveydentilansa on kohtentunut sen jälkeen, kun hän ryhtyi kokopäivätoimiseksi halailijaksi.

– Minulla on fibromyalgia. Olen huomannut, että kipu on vähenynyt, unenlaatu on parantunut, minulla on enemmän virtaa ja stressiä on yleisesti ottaen vähemmän, hän kertoo.

– Kuulun A-ihmistyyppiin, joten halailu on auttanut minua heittäytymään useammin elämän virran vietäväksi. Olen huomannut sen hyvin kuluneen puolentoista vuoden aikana. En usko, että koskaan kyllästyn tähän sen puolin henkilökohtaisessa elämässäni kuin töissäkään.

Tämä varattu nainen puolestaan maksaa halauksista:

3:45

Lähde: Foxnews.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja