Robert Taylorin Inter Miami venyi huimaan temppuun – Teemu Pukista huolestuttava tieto

Inter Miami uhmasi todennäköisyyksiä ja nousi yhdeksällä miehellä voittoon Pohjois-Amerikan MLS-jalkapalloliigassa.

Miamin venyminen 2–1-vierasvoittoon Philadelphia Unionista oli yllättävää myös siksi, että joukkueen supertähdet Lionel Messi ja Luis Suarez olivat maajoukkuetehtävissä Copa Américassa.

Miamin David Ochoa sai toisen varoituksen 69. minuutilla, ja miesalivoima korostui Tomas Avilesin ulosajolla 84. minuutilla. Inter Miami teki kuitenkin voittomaalin 90+4. minuutilla, kun Leo Afonso onnistui.

– Yhdeksän kertaa kymmenestä ottelu päättyisi tällaisessa tilanteessa tappioon, ihasteli Inter Miamin päävalmentaja Gerardo Martino pelaajiensa sinnikkyyttä MLS:n nettisivuilla.

Miamin suomalaishyökkääjä Robert Taylor tuli vaihtoon 78. minuutilla.

Huuhkajien puolustaja Jere Uronen pelasi koko ottelun, kun hänen seuransa Charlotte kukisti DC Unitedin 1–0. Washingtonilaisten riveissä Matti Peltola oli kentällä 81 minuuttia.

Minnesota Unitedin Teemu Pukki oli liigan mukaan sivussa polvivamman takia, kun hänen seuransa hävisi Seattlelle 0–2. Pukin seurakaveri Robin Lod oli avauskokoonpanossa, mutta tuli vaihtoon 68. minuutilla.

Puolustaja Leo Väisäsen ja keskikenttäpelaaja Alexander Ringin edustama Austin hävisi Coloradolle 0–2. Väisänen pelasi koko ottelun, mutta varoituksen saanut Ring otettiin vaihtoon 73. minuutilla.