Mainos

Robert Kubica siirtomarkkinoiden kuuma nimi: "En lue huhuja"

6:12

Robert Kubica yrittää ensi vuonna palava F1-kilpakuljettajaksi. Hän kuitenkin tyrmää väitteet, että neuvottelisi Haas-tallin kanssa.

– En lue huhuja, Kubica kommentoi Hockenheimissa puolalaiselle Eleven Sportsille.

Kubica painottaa, ettei halua kommentoidakaan huhuja sen enempää, mutta tekee selväksi, ettei ole keskusteluissa Haasin kanssa.

– Olen aina pitänyt parempana tehdä asioita hiljaisuudessa. Minulla on joitakin keskusteluja, mutta ei Haasin kanssa. Tällä hetkellä en puhu heidän kanssaan.

Toinen huhu kertoo, että Kubica ajaisi ensi kaudella Force India-tallissa Lance Strollin tallikaverina.

– En tiedä, onko Lance Stroll menossa sinne, joten tällä hetkellä on tarpeetonta katsoa eteenpäin ja keksiä tarinoita. En sano kyllä, enkä sano en, kenen kanssa keskustelen, Kubica toteaa.

Formula ykkösissä on vain 20 tallipaikkaa. Kilpailu on kovaa.

– Ei ole helppoa, koska monet kuljettajat yrittävät ison budjettinsa kanssa tulla Formula ykkösiin, ja on talleja, jotka vaativat rahaa. Joten on joitakin rajoituksia ja jotkut pääsevät sinne, Kubica ilmoittaa.

Vakasta käsivammasta toipunut Kubica, 33, teki tällä kaudella paluun F1-piireihin tehtyään sopimuksen Williamsin testiajajan paikasta. Hänen rahoituksensa ei riittänyt kilpakuljettajan paikkaan.

0:50

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.