Robert Heleniuksen vastustaja paljasti tietoja uusintaottelusta – manageri avaa suomalaisiskijän tilannetta

Robert Heleniuksen paluuta kehään on odotettu viime vuoden maaliskuusta lähtien. Tuolloin Helenius tyrmsi Puolan Adam Kownackin New Yorkissa käydyn ottelun neljännessä erässä.

Loppuvuodesta MTV Urheilu kertoi Heleniuksen ja Kownackin kohtaavan uusintaottelussa. Alkuun ottelun oli määrä toteutua tammikuussa, sitten helmikuussa. Lopulta myös tuo ajankohta tuli liian aikaisin.

Nyt The Athletic -lehden toimittaja Mike Coppinger kertoo keskustelleensa Kownackin kanssa. Puolalaisen mukaan ottelu käydään alkukesästä New Yorkissa. Tarkoituksena on, että tuolloin katsomoihin saataisiin myös yleisöä.

Coppinger kirjoittaa Twitterissä Kownackin odottavansa kovasti, että ”Pohjolan painajainen” (Heleniuksen lempinimi Nordic Nightmare) olisi hänen kohdaltaan jo ohi. Kownacki sanoo palaavansa voittajaksi ja sekoittavansa raskaansarjan pakkaa.

– Kun olen tyrmännyt Heleniuksen, saan mahdollisuuden titteliotteluun.

Robert Heleniuksen manageri Markus Sundman ei vahvista suojattinsa seuraavan ottelun ajankohtaa. Sundmanin mukaan on mahdollista, että paluu kehään tapahtuisi jo ennen alkukesää.

– Odotetaan Jenkkien avaamista. Texashan avasi nyt. Nyt rupeaa olemaan mahdollisuuksia, Sundman sanoo viitaten koronarajoituksiin ja niiden purkamiseen Yhdysvalloissa.

Sundman sanoo, että juuri yleisön saaminen katsomoihin on pitkittänyt Heleniuksen ottelun lopullista sinettiä.

– Näin se on. Palkkiot nousevat ja muuta niin yleisöä tarvitaan.

Helenius vietti pitkään harjoitusleirillä valmistautuessaan tulevaan otteluunsa. Pari viikkoa sitten leiri keskeytettiin.

– Nyt on vähän normaalimpaa, voimakausi päällä taas.

Sundmanin mukaan Helenius on noin 4–6 viikon hälytysvalmiudessa ottelemaan.

– Hän piti vähän vapaata. Nyt kuvio alkaa taas alusta. Kun saadaan päiväys, mennään tietenkin taas nyrkkeilyyn.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja