Robbie Williamsilta rajuja paljastuksia: Oli ollut juuri sängyssä huumediilerinsä kanssa, kun tapasi vaimonsa

Robbie Williams paljasti olleensa sängyssä huumediilerinsä kanssa samana iltana kun tapasi tulevan vaimonsa ensimmäistä kertaa. 

Take That -yhtyeestä maailman maineeseen noussut Robbie Williams oli aikoinaan otsikoissa villin bilettämisen takia. Williams hakeutui vieroitukseen 33-vuotissyntymäpäivänään vuonna 2007.

Laulaja oli vahvasti koukussa masennuslääkkeisiin ja on myöntänyt, että huumehelvetin aikana kuolemakaan ei ollut kaukana.

– Robbie Williams ei hakeudu hoitoon, jos elämä lähtee vähän käsistä. Se oli todella vakavaa. Kuoleman piti tulla kolkuttelemaan ovelleni ennen kuin tajusin hakeutua hoitoon, mies kertoo.

Williams on hehkuttanut vaimonsa Ayda Fieldin olleen suuri tuki vieroituksen aikana. Pariskunta puhui Dailymail-lehden tuoreessa haastattelussa suhteensa alusta. Williams tapasi Fieldin vuonna 2006 sokkotreffeillä. Mies kertoi olleensa toisen naisen kanssa samana päivänä. 

– Huumediilerini oli juuri lähtenyt. Olin hänen kanssaan sängyssä ja hän jätti minulle pussillisen huumeita, hän kuvailee haastattelussa. 

– Olin sinisilmäinen, minulla ei ollut hajuakaan asiasta, Field kertoo. 

Vuonna 2010 avioituneella pariskunnalla on kolme lasta, Theodora, Colette ja Charlton.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat