Rita Niemi-Manninen haluaisi uskoa määräävänsä kaapin paikan kolmihenkisessä perheessään – 3-vuotias tytär: "Kyllä se on kuitenkin Donna"

Tällainen on Rita Niemi-Mannisen ja Donna-tyttären suhde 7:25
Katso videolta, minkälaisen keskustelun Rita Niemi-Manninen ja hänen 3-vuotias tyttärensä Donna käyvät kuukautisista. Rita myös kertoo, mitä piirteitä Donna on perinyt selkeästi häneltä ja mitä isältään Aki Manniselta, ja minkälaiset roolit vanhemmilla on Donnan kasvatuksessa ja hoidossa.

Hyvinvointiyrittäjien Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen tytär Donna syntyi vuonna 2019.

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen, 43, on luonut kesäkuussa 2019 syntyneeseen tyttäreensä Donnaan, 3, tiiviin suhteen. Yksi syy siihen on hänen yrittäjän työnsä, jonka ansiosta hän on pystynyt olemaan paljon kotona ja hoitamaan töitä sieltä käsin.

– Teemme paljon asioita yhdessä. Olen tietysti äiti, mutta haluan olla hänelle myös kaveri. Meillä on hauskaa yhdessä, Rita kertoi MTV Uutisille.

Äiti kuvailee tytärtään kiltiksi ja herkäksi, mutta myös kovapäiseksi.

– Toisaalta hän on hyvin ajattelevainen ja tarkka, eikä tee asioita suinpäin. Mutta sitten sieltä löytyy hirveän vahva luonne: kovapäinen ja itsepäinen. Hän tietää, mitä haluaa ja kertoo sen kuuluvaan ääneen, Rita naurahti.

Rita Niemi-Mannisen Donna vastailee kysymyksiin äidistään 1:07
Donna kertoo videolla, missä hänen äitinsä on erityisen hyvä, ja mitä kaksikko tykkää yhdessä tehdä.

Välillä Rita ajattelee, että hän määrää perheessä kaapin paikan, vaikka se ei oikeastaan pidä aivan paikkaansa.

– Kuitenkin se on Aki, ja sitten siinä on vielä kolmantena tämä lapsi, Rita pohti.

Donna antoi oman vastauksensa välittömästi.

– Kuitenkin se on Donna, hän tuumasi ja sai äitinsä nauramaan ja komppaamaan.

Oikeastaan Villa Mannisessa, Lempäälässä, asuu kolme vahvaa persoonaa. Donnan isä on hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen, 47.

– Kaikki sanelevat niitä säveliä. Toki aikuiset ovat hänen auktoriteettinsa. Olemme molemmat hyvin itsepäisiä Akin kanssa, niin meillä ei ole sellaista, että toinen vain sanoisi, miten tehdään. Molemmat sanovat hyvällä tavalla ja välillä pahallakin tavalla, Rita kertoi.

Rita Niemi-Manninen teki positiivisen raskaustestin edesmenneen isänsä syntymäpäivänä 3,5 vuoden yrittämisen jälkeen. Katso videolta, mitä piirteitä tytär Donna on perinyt selkeästi äidiltään ja mitä isältään Aki Manniselta, ja minkälaiset roolit vanhemmilla on Donnan kasvatuksessa ja hoidossa.

Lue myös:

    Uusimmat