Rita Niemi-Manninen ei pidä perhettään itsestäänselvyytenä – avautui somessa: "Ne monet uudet alut ja itkut"

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen kertoivat elämästään SuomiAreenassa kesällä 2022.

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen on tänä päivänä todella kiitollinen perheestään.

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen, 43, avautui sosiaalisessa mediassa perheensä tärkeydestä 5. helmikuuta.

– Tämä perhe, mikä minulla tänä päivänä on, on todella iso kiitoksen aihe. En pidä sekuntiakaan itsestäänselvyytenä. Ne monet uudet alut ja monet itkut. Muutamia kertoja istunut tyhjässä kämpässä ja miettinyt, että tästä taas rakennetaan uusi elämä. Ai jestas, minä hain. Ja siis itseänihän minä hain. 34-vuotiaana vasta aloin päästä käsiksi siihen, kuka olen, ja että yksin on rauha. Sitten tulikin tämä tyyppi ja alkoi meidän tarina, Aki Manninen, Niemi-Manninen kirjoitti.

Kuvassa on Rita Niemi-Mannisen aviomies Aki Manninen, pariskunnan Donna-tytär ja Putin-koira.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kuitenkin korosti, ettei kaikki ole ollut helppoa.

– Kaikki ei ole mennyt meilläkään ihan nappia painamalla. Vaikka meillä oli kivaa ja työntäyteistä keskenämme, niin jotain kuitenkin puuttui, haluttiin lapsi. Ja voi, miten me yritimme tätä rakasta palleroa kauan, monta vuotta. Voi, miten pitkiä ne viikot ja kuukaudet olivat. Hän on meidän ihme, Niemi-Manninen kirjoitti koskettavasti.

Yrittäjän mukaan elämä osaa yllättää ja hän haluaakin valaa uskoa ja toivoa huomiseen ihmisille, jotka painivat isojen asioiden kanssa.

– Usko minua, että tulee päivä, kun aurinko paistaa kirkkaasti ikkunoista sisään, ja olet onnellinen. Ja sitten ymmärrät, että kaiken piti mennä juuri niin kuin se meni. Halaus, Niemi-Manninen päätti kirjoituksensa.

Pariskunnan Donna-tytär on tällä hetkellä kolmevuotias. Heillä on myös yhteinen hyvinvointiyritys Ritaki.

Lue myös:

    Uusimmat