Mainos

Rintasyövän sairastanut Shannen Doherty julkaisi kuvan sairaalavuoteelta: "Särkylääkkeet alkavat vaikuttaa"

6:15

Näyttelijä Shannen Doherty julkaisi äitienpäivänä kuvan, jossa hän poseeraa äitinsä kanssa. Kuva on otettu sairaalassa, jossa Doherty makaa sairaalavuoteella.

Muun muassa Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -sarjoista tuttu näyttelijä Shannen Doherty, 47, kertoi toukokuun alussa Instagramissa joutuvansa uuteen leikkaukseen.

Doherty ei kertonut kuvan yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä, millaisesta leikkauksesta on kyse.

Näyttelijä sairastui vuonna 2015 rintasyöpään. Syöpä levisi myös imusolmukkeisiin. Toukokuussa 2016 Dohertylle tehtiin rinnanpoistoleikkaus.

Sunnuntaina eli äitienpäivänä Doherty julkaisi yhteiskuvan Rosa-äitinsä kanssa. Kuvassa Doherty makaa sairaalavuoteella.

– Hyvää äitienpäivää, äiti. Tuon sinut ainoastaan parhaisiin paikkoihin... sairaaalaruoka. Nami, Shannen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Rakastan sinua. Kiitos, että olet aina tukenani. Kirjoittaisin enemmän, mutta särkylääkkeet alkavat vaikuttaa.

Doherty on lisännyt useampaan julkaisemaansa kuvaan aihetunnisteen reconstruction, josta voi päätellä, että Dohertylla on edessään leikatun rinnan rekunstriointi.

Kyseessä on osa plastiikkakirurgiajohtoista rintasyövän hoitoa, joka tarvittaessa mahdollistaa rinnan muodon palauttamisen potilaalle.

Katso artikkelin alussa rintasyöpäaiheinen video.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.