Rintasyöpää sairastava Arja Koriseva miehestään Annassa: "En epäillyt, etten kelpaisi"

Rintasyöpää sairastava tangokaunotar Arja Koriseva kertoo Anna-lehdessä odottavansa kutsua ensimmäiseen vuosikontrolliinsa. Hän kertoo perheeltä ja erityisesti aviomieheltään saamansa tuen olleen korvaamattoman tärkeää. 

Arja Koriseva, 51, sai tietää syöpädiagnoosistaan noin vuosi sitten. Hän kertoo Anna-lehdessä soittaneensa ensimmäisenä aviomiehelleen saatuaan tiedon. Pari on ollut naimisissa vuodesta 1996. Arjan mies on ohjaavana opettajana työskentelevä Pekka Karmala.

– Mieheni on perusvahva luonne ja hieno puoliso, jonka parhaat ominaisuudet korostuvat juuri vaikeissa tilanteissa. Hän osaa kantaa vastuuta ja puhua herkkänäkin hetkenä järjen äänellä.

Arja ei epäillyt, että hänen miehensä alkaisi hylkiä syöpäsairasta vaimoaan millään tavalla.

– En hetkeäkään epäillyt, ettenkö kelpaisi Pekalle kaljuna ja sairaana. Avioliittoomme on niin vakaalla pohjalla ja suhteemme niin syvä, etteivät ulkoiset muutokset siihen vaikuta. Suhteemme ei lepää sellaisten asioiden varassa. Rakastavassa perheessä ei tarvitse sairastaa yksin.

Hän kertoo olevansa onnellinen siitä, että hänellä on hyvä parisuhde ja mies, joka tuntee hänet ja johon hän voi luottaa täysin.

Parilla on kolme lasta, joista vanhin Patrik asuu omillaan ja kotona asuvat vielä 15-vuotias Karla ja 10-vuotias Verna. Arja kertoo lehdessä perheen olevan hänelle nyt tärkeämpi kuin koskaan aiemmin.

– Haluan kokea uusia asioita yhdessä. Sen takia olen nyt varannut meille muun muassa lomamatkan kaukomaihin.

Arja Koriseva kertoi Roosa nauha -illassa lokakuun alussa MTV.fi:lle löytäneensä myös uudenlaisen elämänasenteen. 

– Nyt ei ole kiirettä. Nautin jokaisesta hetkestä ja riemuitsen joka aamusta. Haluan rakentaa elämää sellaiseksi, että olisi ilon hetkiä ja sellaisia asioita, joista nauttii. Minusta on tullut sillä tavalla terveellisesti itsekkäämpi – ei tarvitse aina olla se antava osapuoli, vaan joskus voi kiitollisuudella vain ottaa vastaan, Arja kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat