Rillit huurussa -tähti Kaley Cuoco on itsevarma ratsastaja – katso upeat kuvat

Rillit huurussa -sarjan näyttelijä Kaley Cuoco on hurmaava näky ratsailla kun hän nostaa hevosensa pelkäämättä laukkaan ja viilettää pitkin kenttää naurunremakan tahdittamana. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei Cuoco näytä kavahtavan, vaikka tähdellä onkin takana yksi varsin vakava ratsastusonnettomuus.

Näyttelijä Kaley Cuoco, 27, pääsi näyttämään esimerkkiä vauhdin huumasta hevosensa selässä, Kaliforniassa. Hevosmiestaitoja Rillit huurussa -sarjan tähti onkin kerryttänyt vuosikaupalla.

– Kävin ensimmäisellä ratsastustunnilla ollessani 15-vuotias, ja olen ratsastanut siitä lähtien lähes joka päivä, Cuoco kertoo.

– Kun ratsastan, en ajattele töitä, ihmissuhteita tai mitään muuta stressaavaa; elän vain hetkessä. Ratsastaminen on loistava yhdistelmä henkistä ja fyysistä treeniä. Jo tunnissa olen aivan naatti. Työstän lihaksia, joita en muutoin käytä. Jalat, takapuoli – kaikki paikat ovat hellänä.

Onni onnettomuudessa

Kaley Cuoco koki kovan kolauksen vuonna 2010 kun hän putosi pahoin ratsailta: Cuocon jalka murskaantui hänen pudottuaan hevosensa selästä ja jouduttuaan paniikin vallassa olleen hevosen tallaamaksi. Tähti oli vähällä menettää jalkansa kokonaan.

Vakava onnettomuus ja kaksi leikkausta eivät kuitenkaan kuolettaneet Cuocon intohimoa harrastukseensa, vaan nainen nousi rohkeasti takaisin satulaan noin vuosi onnettomuuden jälkeen.

– Se (onnettomuus) sai minut arvostamaan eläinten psyykettä vieläkin enemmän – ja etenkin niinkin isojen ja vahvojen olentojen kuten hevosten. Pitää olla oikea hevosihminen, jotta ymmärtäisi ratsastajan ja hevosen välistä suhdetta, Cuoco kuvaili tuolloin.

– Minulla on neljä hevosta, ja ne ovat kaikkeni. Päätin, etten halua menettää sitä. Tosin olen nyt hitusen varovaisempi!

Eläinrakkaalla Kaley Cuocolla on neljän hevosen lisäksi pittbull-koiria, jotka hän on adoptoinut eläinsuojasta.


Lue lisää hevostelusta:


AVA

Lähde: TeddyHilton, Twitter, Splash

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja