Riku Rantala vierailee illan Putous-lähetyksessä – näin hän uskoo kotijoukkojensa suhtautuvan esiintymiseensä

Viiden Jälkeen ohjelma selvitti parhaimpia tapoja matkailla kotimaassa Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin johdolla 8:33
Tällaisia vinkkejä Riku Rantala ja Tunna Milonoff antavat Suomi-matkailuun

Riku Rantala esiintyy tämän illan Putous-lähetyksessä.

Toimittaja-juontaja Riku Rantala vierailee tänä iltana Putouksen suorassa lähetyksessä. Hän kertoo osallistuvansa illan lähetykseen hyvillä fiiliksillä.

– Olimme ohjaaja Mikko Penttilän kanssa tekemässä Suurmestaria, ja odotan, että hauskaa tulee täälläkin olemaan, hän sanoo.

Rantalan vaimo ja ja pariskunnan lapset ovat paikan päällä Putous-katsomossa jännittämässä illan lähetystä. Rantala uskoo kotijoukkojensa suhtautuvan tämän esiintymiseen myötähäpeän ja ylpeydentunteen sekoituksella.

Rantalalla on käynnissä monenlaisia työprojekteja. Hän kertoo saaneensa hyvää palautetta parhaillaan televisiossa pyörivästä Madventures-kaudesta, jonka hän teki tuttuun tapaan kollegansa Tuomas "Tunna" Milonoffin kanssa. Kaksikolta on tulossa myös jatkoa Docventures-televisiosarjalle.

Tv-sarjojen lisäksi Rantala on työskennellyt viime aikoina M/S Mystery-podcastin parissa, jossa hän käsittelee ruotsinlaivoilla tapahtuneita katoamisia. Hän kertoo saaneensa projektista valtavasti palautetta.

 – Siinä palasin vähän tämmöisille vanhoille rikostoimittaja-ajoilleni, kun parikymmentä vuotta sitten tein semmoisiakin hommia, Helsingin Sanomien rikostoimittajana vuosina 1999–2001 työskennellyt Rantala sanoo.

Hiljattain kerrottiin myös, että Rantala toimii vakiokilpailijana tänä keväänä alkavan Suurmestari-ohjelman kolmannella tuotantokaudella. Rantala kuvaa tyhjentävästi, millaisen vastaanoton hänen ohjelmassa mukanaolonsa on saanut.

– Että urani on täysin mennyt. Turha odottaa enää yhtään mitään asiaohjelmaa, hän nauraa.

– Niin kauan kun (Suurmestari) ei ole pyörinyt, niin yritän tehdä kaikki Docventuresin ja true crime -ohjelmat pois alta, ja sitten se on menoa. Minut cancelloidaan heti.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat