Missä silminnäkijät? 60-vuotiaan miehen epäillään lyöttäytyneen lapsen seuraan bussissa ja kosketelleen tätä torilla – lapsi huusi apua

Poliisi epäilee, että kuusikymppinen mies kosketteli lasta intiimialueilta Turun Puutorilla eilen aamulla. Poliisi pyytää yleisövihjeitä tapauksesta.

Poliisi tutkii lapseen kohdistunutta rikosepäilyä Turussa, jossa noin 60-vuotiaan miehen epäillään kosketelleen lasta Turun Puutorilla eilen aamulla noin kello seitsemältä.

Lapsen kertoman mukaan mies oli noussut linja-autoon Turun Yli-Maarian kohdalla ja käynyt istumaan lapsen viereen.

Lapsi oli pyytänyt miestä poistumaan viereiseltä penkiltä. Sekä lapsi että mies olivat poistuneet Puutorilla linja-auton kyydistä.

Lapsi pyysi miestä lopettamaan

Puutorilla mies kosketteli lasta intiimialueilta. Lapsi oli pyytänyt miestä lopettamaan ja hän huusi apua. Tämän jälkeen mies löi lasta.

Lapsen mukaan rikoksesta epäilty mies oli pukeutunut keltaiseen tai värikkääseen takkiin sekä sinisiin farkkuihin. Lapsen mukaan mies oli normaalivartaloinen, punakkaihoinen ja harmaapartainen.

Poliisin tietojen mukaan tapahtumilla on silminnäkijöitä ja heitä pyydetään ilmoittautumaan. Yleisövihjeitä voi jättää poliisille esimerkiksi sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, puhelimitse numeroon 0295417259 tai poliisin WhatsApp-numeroon 0504117655.

Lue myös:

    Uusimmat