Mainos

Oletko nähnyt tätä miestä? Poliisi etsii häntä ryöstöstä epäiltynä

Helsingin poliisi on julkaissut kuvia miehestä, jota epäillään väkivaltaisesta ryöstöstä. Rikos tapahtui 16.8.2015 Helsingin Kruununhaassa.

Helsingin poliisi etsii miestä, jota epäillään nuoren naisen ryöstöstä.

Nainen joutui rikoksen uhriksi 16.8. aamuyöstä, kun hän oli palaamassa Flow-festivaaleilta Helsingin keskustaan. Kalliossa naisen seuraan lyöttäytyi heikosti suomea puhunut mies, joka koetti saada naista lähtemään mukaansa.

Nainen kieltäytyi ehdotuksesta ja jatkoi matkaa kävellen kohti keskustaa. Mies tarttui naiseen kiinni jalkakäytävällä Unioninkatu 33 ja 35:n välisellä osuudella. Mies veti naisen viereiselle nurmialueelle, jossa mies pahoinpiteli uhria ja vei häneltä omaisuutta.

Epäilty mies on 20–30 vuotias, noin 180 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Tummahiuksinen mies oli tapahtuma-aikaan pukeutunut tummaan college-puseroon, jossa oli valkoinen resori. Jalassa miehellä oli vaaleansiniset farkut ja päässään tumma lippis.

Tapahtumasta tietäviä tai kuvissa esiintyvän miehen tunnistavia pyydetään olemaan yhteydessä Helsingin poliisiin. Virka-aikana (klo 8-16) tietoja vastaanotetaan numerossa 0295475323 ja virka-ajan ulkopuolella numerossa 0295417915. Vihjeitä miehen henkilöllisyydestä voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.