Mainos

Riita rahasta päättyi veritekoon Kentuckyssa – nainen viskattiin alas kalliolta, viisivuotias poika löytyi kuolleena

Kentuckyssä Yhdysvalloissa on paljastunut sieppaustragedia, jossa kuoli viisivuotias poika. CBS Newsin mukaan epäilty mies sieppasi sittemmin kuolleena löytyneen pojan ja tämän äidin viime viikolla.

Poliisin mukaan epäillyn miehen ja naisen välillä olisi syntynyt riitaa rahasta, jonka jälkeen mies oli siepannut naisen ja pojan. Poliisin mukaan mies oli lyönyt naista päähän ja sitonut tämän. Lopuksi epäilty oli heittänyt naisen alas kalliolta.

Viranomaiset löysivät viisivuotiaan pojan ruumiin vajaan kilometrin päässä paikasta, jossa äiti oli viskattu alas kalliolta. Poliisin mukaan pojan äiti selvisi tapahtuneesta hengissä ja toipuu parhaillaan sairaalassa.


Brittiläisen Daily Mailin mukaan miestä syytetään nyt pienen pojan murhasta sekä useista muista rikoksista kuten pahoinpitelystä ja kidnappauksesta. Lehden mukaan äidin löysivät alueella liikkuneet patikoijat.

Washington Post puolestaan kertoo, että mies ja nainen tunsivat toisensa, mutta he eivät olleet parisuhteessa eikä heidän välillään ollut romanttista suhdetta. Lehden mukaan pojan kuolinsyy ei ole vielä viranomaisten tiedossa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.