Rihannalla ja Ryan Phillippellä seksisuhde?

UsWeekly uutisoi hiljattain, että näyttelijä Ryan Phillippe oli yrittänyt iskeä laulaja Rihannaa huonolla menestyksellä. Totuus on kuitenkin toinen, sillä pari on harrastanut petipuuhia jo kuukausia.

Rihanna on liekeissä! Vaikka eräs lähde kertoi Us Weeklylle, että tähti torjui näyttelijä Ryan Phillippen lähentelyt Gucci/Roc Nation -brunssilla, toinen lähde kertoo, että totuus onkin päinvastainen. Kyseisenä iltana, helmikuun 12. päivänä, pari nimittäin päätyi vällyjen väliin yhdessä.

– Hänen (Rihannan) mielestä hän on kuuma. He todellakin harrastivat seksiä. Eikä se ollut edes ensimmäinen kerta! lähde paljastaa.

Itse asiassa pariskunta löysi toisensa jo viime vuoden lopulla.

– Alunperin he lyöttäytyivät yhteen joulukuun alussa, kun välit olivat kireät Matt Kempin (Rihannan exän) kanssa, Rihannan tunteva lähde kertoo.

Phillippe ja Rihanna löysivät toisensa taas uudelleen Bing's Two Kings -hyväntekeväisyystapahtumassa helmikuun 19. päivänä, mutta eivät kähmineet toisiaan julkisesti.

– Siellä ei ollut mitään julkisia hellyyden osoituksia, eräs juhliin osallistunut kertoo.

Seuraavana päivänä Phillippe osallistui laulajatähden 23-vuotissyntymäpäiville.

– He viettivät hieman aikaa yhdessä, mutta olivat tahdikkaita.

– Selvästi he pitävät suhteessaan matalaa profiilia, toinen lähde kiteyttää.

Villiä sinkkuelämää viettävän Rihannan uutisoitiin myös lähettelevän kuumia tekstiviestejä irlantilaisnäyttelijä Colin Farrellin kanssa.

Phillippellä oli hiljattain lopahtanut kolmen kuukauden suhde näyttelijä Amanda Seyfriedin kanssa, mutta suhde ei ollut vakava. Phillippe myös oli aikoinaan naimisissa näyttelijä Reese Witherspoonin kanssa.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja