Ryan Phillippe yritti iskeä Rihannan!

Näyttelijä Amanda Seyfriedin kanssa vielä viime päiviin asti seurustellut Ryan Phillippe siirtyi uusiin haasteisiin. Tähden kerrotaan yrittäneen iskeä itsensä Rihannan!

Kolmisen kuukautta Amanda Seyfriediä tapaillut näyttelijä Ryan Phillippe, 36, nähtiin juttelemassa Seyfriedin kanssa intensiivisesti Länsi-Hollywoodissa reilu viikko sitten. Kohtaaminen päättyi halaukseen.

Päiviä myöhemmin Phillippellä oli jo metsästys päällä. Hän yritti vikitellä poptähti Rihannaa mukaansa Gucci/Roc Nation -brunssilta Los Angelesin Soho Housessa.

– Hän sanoi jotain tyyliin 'Mitä olet tekemässä tänään?' ja hän (Rihanna) näytti eleillään menevänsä nukkumaan, tilannetta todistanut kertoo UsWeeklylle.

Silminnäkijä kertoo, ettei Rihanna näyttänyt kiinnostuneelta.

– Hän yritti vain olla kohtelias, mutta hän ei aidosti ollut kiinnostunut. Kun pari hänen ystäväänsä liittyi keskusteluun, hän (Ryan) vain käveli pois.

Komistus löysi naisseuraa kuitenkin myöhemmin, sillä hänen nähtiin poistuvan paikalta nätin tummaverikön seurasta.

Suhde Seyfriediin ei alunperinkään ollut vakava.

– Se on rentoa. He ovat ystäviä, jotka tapailevat välillä romanttisissa merkeissä, ja se siitä. Yhdessä vaiheessa oli mahdollisuus, että se kehittyisi vakavammaksi, mutta se ei koskaan tehnyt niin. Mitään sitoumusta ei ole, ystävä paljastaa.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja