Rihanna esitteli viimeisimmän raskausasunsa – pyöristynyttä vatsaa korostava nyörityyli sai fanit sekaisin: "Vain sinä voit tehdä näin"

Rihanna ihastuttaa edelleen räväkällä raskaustyylillään.

Barbadokselta lähtöisin oleva poptähti Rihanna, 33, ja jenkkiräppäri Asap Rocky, 33, ilmoittivat tammikuun lopussa odottavansa esikoistaan. 

Rihanna on tunnetusti ollut läpi uransa ympäri maailman seurattu tyyli-ikoni, eikä raskaus ole muuttanut tätä asiaa – päinvastoin. Rihannan raskaustyyliä on seurattu silmä kovana, ja 9. helmikuuta laulaja julkaisi Instagram-tilillään kuvapäivityksen, joka niin ikään on ihastuttanut artistin seuraajia. 

Usean kuvan sarjassa Rihanna poseeraa mustassa nyöripaidassa, joka paljastaa laulajan pyöristyneen raskausvatsan. Yllään Rihannalla on lisäksi musta takki, housut sekä aurinkolasit. 

Kuvia voit selata oikealla olevasta nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Useat ovat rientäneet kommentoimaan laulajan päivitystä ihastellen. 

– Kenenkään muun ei kannata vaivautua hankkiutumaan raskaaksi enää sinun jälkeesi, emme ole kiinnostuneita, eräs kommentoija hehkuttaa. 

– Aivan täydellistä, toinen toteaa. 

– Vain sinä voit tehdä näin. 

Huippumalli Gigi Hadid hämmensi hiljattain soppaa ja sai aikaan runsaasti spekulaatioita, kun hän kommentoi Rihannan edellistä päivitystä sanoin "kolme enkeliä". Keskustelu alkoi käymään kommentin myötä kiivaana siitä, onko Hadidilla kenties sisäpiirin tietoa Rihannan raskaudesta ja tietäisi laulajan odottavan kaksosia. 

Hadid täsmensi myöhemmin kommenttiaan kertoen, että hän tarkoitti kolmella enkelillä vauvaa, Rihannaa sekä hänen puolisoaan Asap Rockya, kertoo Daily Mail. Huippumalli on sittemmin myös pyytänyt anteeksi aiheuttamaansa hämmennystä.

Rihanna ja Asap Rocky julkistivat suhteensa viime vuonna pitkään ympärillään leijuneiden suhdehuhujen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat