Rihanna säväyttää raskaustyylillään – tyyli-ikonin asut keräävät kehuja

Rihannan raskaustyyli kerää kehuja. 

Poptähti Rihanna, 33, ja jenkkiräppäri Asap Rocky, 33, ilmoittivat tammikuun lopussa odottavansa esikoistaan

Barbadokselta lähtöisin oleva Rihanna on tunnettu näyttävästä tyylistään. Nyt raskausaikana tähden tyyli on ollut erityisesti tarkkailun alla.

Paparazzit bongasivat Rihannan torstaina 10. helmikuuta matkalla illalliselle näyttävässä asukokonaisuudessa Santa Monicassa, kertoo People-lehti.

Rihanna oli pukenut matalavyötäröiset farkut, turkkikuosisen takin sekä pyöristyneen vauvavatsan paljastavan paidan. Lippiksellä kruunattu tyyli hehkuu 2000-lukua. 

Aikaisemmin tällä viikolla julkaisi Instagram-tilillään kuvapäivityksen, joka niin ikään ihastutti artistin seuraajia. Usean kuvan sarjassa Rihanna poseeraa mustassa nyöripaidassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huippumalli Gigi Hadid hämmensi hiljattain soppaa ja sai aikaan runsaasti spekulaatioita, kun hän kommentoi Rihannan edellistä päivitystä sanoin "kolme enkeliä". Keskustelu alkoi käymään kommentin myötä kiivaana siitä, onko Hadidilla kenties sisäpiirin tietoa Rihannan raskaudesta ja tietäisi laulajan odottavan kaksosia. 

Hadid täsmensi myöhemmin kommenttiaan kertoen, että hän tarkoitti kolmella enkelillä vauvaa, Rihannaa sekä hänen puolisoaan Asap Rockya, kertoo Daily Mail. Huippumalli on sittemmin myös pyytänyt anteeksi aiheuttamaansa hämmennystä.

Rihanna ja Asap Rocky julkistivat suhteensa viime vuonna pitkään ympärillään leijuneiden suhdehuhujen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat